Codul memoriei. Solutia de 10 minute pentru vindecarea vietii prin ingineria memoriei - Alexander Loyd

Codul memoriei. Solutia de 10 minute pentru vindecarea vietii prin ingineria memoriei - Alexander Loyd
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-235-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 288
Format: 13X20

DESCRIERE

Codul memoriei. Solutia de 10 minute pentru vindecarea vietii prin ingineria memoriei - Alexander Loyd

 
AMINTIRILE NE FAC CINE SUNTEM
 
S-ar putea să fii sceptic. înţeleg. Lasă-mă să explic la ce mă refer.
In primul rând, nu vorbesc despre capacitatea ta de a-ţi aminti în mod conştient faptele pe care le-ai învăţat sau evenimentele care ţi s-au întâmplat. De asemenea, nu mă refer la „amintiri de proces”, cum ar fi învăţarea de a merge cu bicicleta, de a merge sau de a juca Ping-Pong.
 
Când oamenii spun „Este ca şi cum ai merge cu bicicleta”, se referă la ceva ce nu vei uita niciodată. Amintirile de proces rareori se degradează sau dezvoltă erori în timp.

Vorbesc despre ceea ce numesc ''amintirile tale sursă'', create din experienţa ta de viaţă, imaginaţia ta şi chiar experienţele şi impresiile subconştiente moştenite de la multe generaţii de strămoşi şi transmise către tine.

Amintirile sunt lentila prin care te vezi pe tine însuţi şi tot ce este în lume. Tot ceea ce ţi se întâmplă trece prin amintirile sursă ale vieţii şi strămoşilor tăi pentru a-ţi determina gândurile, sentimentele, credinţele, acţiunile şi chiar hormonii şi fiziologia corpului tău. 

Procesele şi amintirile sursă au un lucru în comun: fiecare nouă memorie legată se bazează pe cea anterioara. Când un bebeluş învaţă să meargă, se ridică în picioare şi începe să meargă? Nu! eL încearcă şi cade de aproximativ cinci mii de ori mai întâi! Fiecare dintre aceste căderi creează o amintire care, în cele din urmă, duce la capacitatea de a merge - senzaţia de echilibru, de a-şi folosi muşchii picioarelor etc. şi apoi să meargă.
 
Neurologul şi profesorul Antonio Damasio a arătat că la baza fiecărui gând, credinţă, sentiment şi acţiune se află o imagine. Aceste imagini sunt despre ceea ce vorbesc atunci când folosesc termenul „amintiri sursă” şi, de acum înainte, pur şi simplu amintiri. Aceste imagini sau amintiri provin din:
 
Evenimente din propria noastră viaţă, incluzând atât cele pe care ni le amintim în mod conştient (cum ar fi balul de liceu, prima zi la locul de muncă sau ce am mâncat ieri la prânz), cât şi cele pe care nu ni le amintim în mod conştient (cum ar fi naşterea sau cum părinţii noştri ne-au vorbit când eram mici şi mici).
•    Imaginaţia noastră, cum ar fi când visăm cu ochii deschişi despre viitoarea noastră vacanţă sau ne îngrijorăm că persoana iubită va avea un accident de maşină.
•    Generaţiile anterioare, cum ar fi traumele experimentate de un părinte sau bunic, sau de părinţii sau bunicii lor...
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
PARTEA I
Marea defectiune a memoriei

CAPITOL UNU
Cum au fost proiectaţi oamenii să funcţioneze (dar nu mai face asta)

CAPITOLUL DOI
Dezvoltand amintiri

CAPITOLUL TREI
Devolutia memoriei

CAPITOLUL PATRU
Cele două legi
 
CAPITOLUL CINCI
De ce nu poţi face ce este mai bun pentru tine

CAPITOLUL SASE
Un rezumat al marii defecţiuni a memoriei
 
PARTEA A DOUA
TEHNICA DE INGINERIE A MEMORIEI
 
CAPITOLUL ŞAPTE
Medicina energetica 101

CAPITOLUL OPT
Ingineria memoriei: trebuie să vezi ca să crezi

CAPITOLUL NOUA
Tehnica de inginerie a memoriei: călătoriţi înapoi în timp pentru a vă schimba prezentul si viitorul

CAPITOLUL ZECE
Codurile de vindecare II: Instrumente energetice pentru deblocarea uşii

CAPITQLUL UNSPREZECE
Ingineria memoriei în acţiune

EPILOG
Programat pentru Miracole
Mulţumiri
Note

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0471 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.