Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Codul pentru o minte extraordinara

Codul pentru o minte extraordinara
-10%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 360
Format: 13x20
35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.05.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Codul pentru o minte extraordinara - Vishen Lakhiani

 
... combinând gândirea computațională, teoria integrală, spiritualitatea modernă, biologia evoluționistă și umorul, autorul oferă un cadru revoluționar în 10 puncte pentru a înțelege și îmbunătăți eul uman.
 
Vei învăța cum să influențezi realitatea, cum să aplici modele unice ca ingineria conștiinței care să te ajute să înveți și să te dezvolți cu viteze nebănuite.
 
Vei învăța să lași o amprentă pozitivă în univers și să-ți descoperi chemarea. 
 
Din carte:
 
 Cu toţii posedăm intuiţie
 
Acest model al realităţii l-a înlocuit pe cel anterior, potrivit căruia toată „cunoaşterea" vine numai de la fapte şi date concrete. Astăzi cred cu tărie în intuiţie şi mă folosesc de ea în viaţa cotidiană.
 
Mă ajută să iau decizii mai bune, să ştiu pe cine să angajez şi mă ajută chiar în întreprinderile creative, cum ar fi scrierea cărţii de faţă.
 
Mai ţii minte cum a luat avânt cariera mea de vânzări prin telefon când am folosit intuiţia în strategia de vânzări? Fiinţele umane pot funcţiona ca fiinţe logice şi ca fiinţe intuitive. Când folosim ambele capabilităţi, ne asigurăm condiţiile pentru rezultate extraordinare.
 
Ştiinţa descoperă că funcţionăm la două niveluri. Unul este ceea ce am putea numi instinct, care rulează mai jos de conştiinţa raţională. Este conectat cu regiunile creierului preistoric şi acţionează fulgerător. Celălalt este partea raţională, care a evoluat mai târziu, dar pe care ne bizuim din plin în viaţa din zilele noastre.
 
într-un studiu, oamenii de ştiinţă au dat participanţilor două seturi de cărţi de joc şi le-au spus că vor lua parte la un joc de cărţi pe bani. Fără ştirea jucătorilor, ambele seturi de cărţi erau aranjate: unul asemenea unui montagne-russe -câştiguri mari, pierderi mari; celălalt, ca o călătorie lină — puţine pierderi, câştiguri mici.
 
După ce au tras circa cincizeci de cărţi, jucătorii au început să se prindă că unul dintre seturi promitea o călătorie mai lină. Pe la a optzecea carte, şi-au dat seama de întreaga stratagemă.
 
Dar iată ce s-a întâmplat: glandele lor sudoripare au ştiut că ceva e în neregulă după numai zece cărţi. Da, aceste glande de pe palmele jucătorilor se deschideau puţin de fiecare dată când mâna era întinsă spre setul de cărţi cu câştiguri şi pierderi mari.
 
Mai mult decât atât, cam în acelaşi timp, jucătorii au început să prefere mai des setul cu câştiguri şi pierderi mici fără măcar să-şi dea seama! Eurile lor intuitive sesizaseră situaţia şi cumva îi | împingeau spre alegerea mai puţin riscantă.
 
Eu cred că intuiţia umană este reală şi că, prin antrenament, putem să devenim mai buni în folosirea ei pentru luarea deciziilor. Nu cred că poţi să prevezi viitorul, dar cred în folosirea instinctului în procesul decizional. Încerc să-mi ascult intuiţia în fiecare zi. Vezi ce se întâmplă când încerci să fad şi tu la fel.
 
Există putere în vindecarea minte-corp
 
Mai devreme am vorbit despre acneea teribilă pe care am avut-o în adolescenţă. Viaţa socială fiindu-mi redusă te minimum, petreceam mult timp dtind. Unul dintre lucrurile despre care am dtit a fost vizualizarea creativă.
 
Aceasta este o practică de schimbare a convingerilor meditând şi apoi vizualizându-ţi viaţa aşa cum ai vrea să evolueze; Se bazează pe ideea că mintea subconştientă nu poate face diferenţa între o experienţă reală şi una imaginară.
 
Aşa că am început să-mi vizualizez pielea vindecându-se. Petreceamfdoar rinei minute, de trei ori pe zi, vizualizându~mi pielea cum trece prin procesul de vindecare.
 
Foloseam imagini care mi se păreau puternice: mă uitam la cer, întindeam mâna şi luam în căuşul palmei ceva din albastrul acela strălucitor, pe care-l întindeam pe faţă.
 
Vedeam cum albastrul se întăreşte şi apoi îl vedeam cum este dat la o parte, luand cu el pielea moartă şi lăsând în urmă o piele noua curata si luminoasa...
 
 
CUPRINS:
 
Inainte de a începe: Află că aceasta nu e o carte obişnuită 
Introducere 
 
Partea I. Viaţa în peisajul cultural Cum ai fost modelat de lumea din jurul tău
 
Capitolul 1. Transcende peisajul cultural. Unde învăţăm să punem la îndoială regulile lumii în care trăim 
Capitolul 2. Pune la îndoială Exregulile. în care aflăm că o bună parte din modul în care funcţionează lumea se bazează pe reguli expirate transmise de la o generaţie la alta
 
Partea a II-a. Deşteptarea. Puterea de a-ţi alege propria versiune a lumii 
 
Capitolul 3. Practică ingineria conştiinţei. Unde învăţăm cum să ne accelerăm creşterea prin alegerea conştientă a ceea ce acceptăm sau respingem din ceea ce primim de la peisajul cultural
Capitolul 4. Rescrie-ţi modelele privind realitatea în care învăţăm să ne alegem şi să ne ameliorăm credinţele   
Capitolul 5. Fă—ţi un upgrade al sistemelor pentru viaţă. In care descoperim cum să ne trăim viaţa mai bine actualizându-ne în permanenţă sistemele zilnice
 
Partea a III-a. Recodificarea: Transformarea lumii tale interioare
 
Capitolul 6. Cum să influenţezi realitatea. în care identificăm starea supremă a existenţei umane
Capitolul 7. Să trăieşti în disciplina fericirii. în care învăţăm cât este de importantă disciplina menţinerii fericirii zilnice
Capitolul 8. Creează o viziune pentru viitor. în care învăţăm cum să ne asigurăm că obiectivele pe care le urmărim ne vor conduce cu adevărat la fericirea de lungă durată
 
Partea a IV-a. Cum să devii extraordinar. Schimbând lumea
 
Capitolul 9. Fii de neclintit. în care învăţăm cum să nu ne fie teamă de nimic
Capitolul 10. Acceptă-ţi misiunea. In care învăţăm cum să le combinăm pe toate şi să trăim o viaţă plină de semnificaţie
 
Anexă. Instrumente necesare pentru călătorie
Anexă. Instrumente pentru călătorie 
Codul pentru o minte extraordinară: Experienţa online
 
Glosar
Bibliografie 
Mulţumiri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.2691 sec
loader
Caut in catalog...
loader