Comunicare în limba romana. Caietul meu de lucru. Clasa a II-a. Partea I

Comunicare în limba romana. Caietul meu de lucru. Clasa a II-a. Partea I
Preț: 14,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 88
Format: 20x26
Categoria: Clasa a II-a

DESCRIERE

Comunicare în limba romana. Caietul meu de lucru. Clasa a II-a. Partea I - Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă

 
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3530 din 04. 04. 2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 26 din anexa Ordinului.
Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare aprobată de Ministerul Educaţiei Naţionale prin ordinul nr. 3418 din 19. 03. 2013.
Poate fi utilizată cu oricare dintre manualele şcolare aprobate, dar, pentru mai multă eficienţă, recomandăm folosirea caietului de lucru împreună cu manualul Editurii Art, autori: Cleopatra Mihăilescu şi Tudora Piţilă. Acest manual a fost aprobat prin Ordinul ministrului educaţiei şi cercetării ştiinţifice nr. 4781 din 13. 10. 2014.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0507 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.