Conferinte 1914-1917. Volumul 2 - Peter Deunov

Conferinte 1914-1917. Volumul 2 - Peter Deunov
Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8926-59-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Conferinte 1914-1917. Volumul 2 - Peter Deunov

 
Fragmente:
 
Regula a treia. Când vi se spune că două surori s-au certat, ziceţi: „Vântul le-a întors. Pentru asta, să ne adunăm şi să ne rugăm la Dumnezeu să le ierte". Le veţi trimite gânduri bune. Adunaţi-vă iar şi, una după alta, mergeţi să le vizitaţi în casele lor. Oare o femeie divorţată poate să trăiască bine? Niciodată. Lăsaţi un copil fără mamă, şi el va deveni grosolan. Dacă trăieşte împreună cu mama cincisprezece-douăzeci de ani, ea îi transmite puţină fineţe. Cei care au trăit fără mamă sunt puţin mai grosolani, de aceea li se dau suferinţe, ca să devină mai generoşi. Când o persoană suferă, zic: „Mama ta a plecat devreme, de aceea ai nevoie de suferinţe ca să devii mai generoasă". Aceasta este calea pentru cei care vor să se dezvolte, să se înalţe.
Regula a patra. Mergeţi să vedeţi cum cresc pomii fructiferi în grădinile celorlalţi, ca să-i plantaţi la fel în grădinile voastre.
Regula a cincea. Scrieţi zilnic în caiet binele pe care l-aţi făcut fie cu vorba, fie cu inima. Dacă îi trimiteţi unei persoane gânduri bune, scrieţi asta. Deseori se spune că Dumnezeu va aranja lumea. Cum anume? Mulţumită nouă. Dacă ramurile nu înfloresc şi nu fac fructe, cum se vor dezvolta? Aceasta este latura practică. Sunteţi prea ambiţioşi, vă e ruşine să nu păreţi proşti în faţa unora sau a altora. Dar de câte ori nu sunteţi confuzi în faţa lui Dumnezeu? Când nu vedeţi, nu vă daţi seama. După un anumit timp, o să vă destăinui un mod de a transforma cuvintele rele în cuvinte bune. Vreau să fiţi inspiraţi de aceste idei bune. Încercaţi să aplicaţi toate astea în viaţa voastră spirituală, în felul de a mânca, de a bea, în felul de a merge şi a cânta. Aceasta înseamnă un om spiritual, care face totul pentru slava lui Dumnezeu...
 
CUPRINS:
 
Ecce homo... 5
Bobul de grâu... 25
Fariseul şi publicanul... 49
La început era... 81
Fratele celor mai mici... 113
Igiena sufletului omenesc... 135
Cununa vieţii... 147
Voinţa divină... 165
Neprihănirea şi mântuirea... 175
Ceea ce a unit... 189
Simplitatea... 205

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0689 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.