Conferinte 1918-1919. Volumul 3 - Peter Deunov

Conferinte 1918-1919. Volumul 3 - Peter Deunov
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8926-71-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 176
Format: 15X22

DESCRIERE

Conferinte 1918-1919. Volumul 3 - Peter Deunov

 
... trebuie să vă căliţi. Ca să ştiţi dacă gândirea vă e puternică sau nu, faceţi lucrul următor: aveţi reumatism şi nu reuşiţi să vă vindecaţi cu medicamente. Vedeţi întâi ce hrană vă trebuie şi apoi, prin forţa voinţei, începeţi să vă mişcaţi dintr-un loc în altul cu tot corpul. Când începeţi să vă deplasaţi dintr-un loc în altul, spuneţi: „Domnule, ai intrat în organismul meu când ochii mei erau închişi, ieşi acum pe uşa din spate!" Există multe uşi din spate.
 
Când o persoană răceşte, medicii îi prescriu aspirină, care provoacă transpiraţie. Uşile prin care se face transpiraţia reprezintă uşile din spate. Nu zic că nu trebuie să transpiraţi, ci doar că o idee care ne intră în corpul fizic trebuie să iasă prin aceşti pori. Porii se sacrifică pentru ochii noştri şi zic: „Suntem gata să ne slujim stăpânul". Toate impurităţile ies prin uşi. Când omul face o greşeală în lumea morală, simte că în el se adună multe sedimente.
 
Nu respingeţi această suferinţă, ci căutaţi-i cauza. Cineva a spus: „Vreau să fiu sănătos!" Dacă vreţi să fiţi, mergeţi pe drumul celor sănătoşi. Numai că, îndată ce simţiţi un junghi în spate, veniţi la mine. Indispoziţiile, necazurile, suferinţele sunt necesare; nu vă descurajaţi, ci căutaţi mai degrabă o modalitate de a le utiliza. Diavolul a intrat în noi şi nu trebuie să-l aruncăm afară, ci să-l punem la treabă şi să-i zicem: „Am muncit pentru tine opt milioane de ani, acum e rândul tău să ne slujeşti!" Diavolul e o creatură inteligentă şi, de aceea, trebuie pus la treabă.

Exerciţiul principal pe care trebuie să-l faceţi în această lună este: dezvoltarea voinţei. Dar nu cea pe care o aveţi, ci aceea care este raţională, voinţa lui Dumnezeu. Cu ocazia dezvoltării voinţei, ideile voastre trebuie să fie foarte precise. Nu trebuie să aveţi două idei în minte în acelaşi timp. Totul e legat în noi ca într-un lanţ. Mai clar: urmărim un plan divin, trasat cu claritate, si fiecare îsi face treaba diferit. Să zicem că unul dintre voi e ţesător, altul, scriitor, al treilea munceşte la vie etc. Comerciantul îşi va investi ideile în comerţ, ţesătorul, în ţesături, lucrătorul la vie, în lucrările lui; fiecare, în domeniul lui.
 
Cel care e ţesător va ţese trainic, firul lui nu trebuie să se deşire. Fiecare idee se ţese prin gândurile şi dorinţele care apar. Şi astfel se formează ideea întreagă. Acest fir trebuie să fie solid şi ţesut după toate regulile. Acest fir ţesut astfel se va manifesta ca Forţă a voinţei voastre, căci voinţa trebuie să-şi dovedească întotdeauna trăinicia în lumea materială...
 
CUPRINS:
 
A umple şi a goli... 5
Conferinţă despre energia sufletului... 11
Cel care clipeşte... 25
O mică analiză... 49
Introducere în Iubire... 63
Această învăţătură... 79
Invitarea lui Iisus... 103
Iubirea universală... 127
Iubirea cosmică... 151

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0488 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.