Conferinţe. 1920, volumul 4 - noua omenire - Peter Deunov

Conferinţe. 1920, volumul 4 - noua omenire - Peter Deunov
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8926-78-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 144
Format: 13x20

DESCRIERE

Conferinţe. 1920, volumul 4 - noua omenire - Peter Deunov

 
... nimeni nu trăieşte pentru sine, nimeni nu moare pentru sine. De ce cresc în natură mulţi copaci în acelaşi loc? Ca să reţină umiditatea. Acolo unde găsim doar o singură floare, ea se usucă repede. Astfel, când se adună mai multe persoane, ele reţin pentru mult timp umiditatea. Şi, când omul e singur, trebuie să aibă condiţii foarte bune, multe cunoştinţe, ca să poată trăi în lume. Acum dispuneţi de condiţii, aveţi tot ce vă trebuie.

Deseori, când folosesc anumite simboluri, văd că nu le interpretaţi corect. De exemplu, citez o lege, spun că legea divină nu cunoaşte excepţii, dar mila lui Dumnezeu poate să slăbească legea. Mai spun că nimic nu ni se face cadou, şi e cât se poate de adevărat, dar mila lui Dumnezeu este o altă lege. Şi, potrivit ei, dacă omul este gata să accepte lucrurile, i se face un cadou.
 
Ambele lucruri sunt adevărate: în afara lui Dumnezeu nu se primesc cadouri, iar, întru Dumnezeu, totul este dăruit. Dacă un general vrea să se înalţe în societate, asta înseamnă demnitate, dar trebuie s-o facă prin forţa ştiinţei sale, prin forţa curajului. Un profesor poate să-şi înalţe situaţia doar prin forţa cunoştinţelor, nu prin graţia lui Dumnezeu.
 
Când sunteţi invitaţi la o masă, e posibil să vi se rezerve locul de frunte, dar în societate nu puteţi fi puşi pe primul loc dacă nu meritaţi. Aşadar, primul loc presupune muncă...
 
CUPRINS:
 
Interpretări despre ocultism, spiritism, teozofie, misticism şi creştinism... 5
Forţele din natură... 25
Mama maiestuoasă... 45
Credinţa... 67
Lucraţi cu iubire... 85
Armonia în relaţii... 105
Noua omenire... 111

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0616 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.