Conni își serbează ziua de naștere - Liane Schneider

Conni își serbează ziua de naștere - Liane Schneider
Preț: 14,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067871142
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 24
Format: 19x19

DESCRIERE

Conni își serbează ziua de naștere - Liane Schneider

 
... mamă, de ziua mea, pot să invit foarte mulţi copii? - întreabă Conni entuziasmată. în curând ea va împlini cinci ani!

La petrecerea organizată de ziua ei de naştere, Conni ar vrea să invite întreaga grupă de la grădiniţă. Mama râde.

—    Vei împlini cinci ani, prin urmare trebuie să inviţi doar cinci copii! - spune ea.

—    Ah, doar cinci! Va fi greu să-i aleg. in orice caz, o va invita pe lulia, pentru că este cea mai bună prietenă a ei. Apoi pe Laura şi pe lolanda. Deci până acum sunt trei.
 
Desigur, pe verişorul ei, Mihai, patru. Şi pe Semire, şi bineînţeles, pe gemenii Corina şi Luca. Deja sunt şapte.
 
— Sapte mai merge - se arata de acord mama.
 
A doua zi, Conni le povesteşte tuturor prietenilor de la grădiniţă despre petrecerea de ziua ei de naştere. De pe acum, copiii se gândesc la ce ar vrea să mănânce şi la cum se vor juca.
 
Luca vrea să campeze în grădină şi, noaptea, să sperie fetele, lulia crede că ar putea scufunda fructe în ciocolată, lolanda ar prefera mai degrabă cârnăciori.
 
Corina crede că şi pe aceştia i-ar putea scufunda în ciocolată. Semire vrea la zoo. Laura propune să se joace de-a circul.

— Şi pisica Miau va fi tigrul! - strigă Conni încântată. Toţi vor tort de ciocolată. cartofi prăjiţi, îngheţată şi foarte foarte multe jocuri.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0654 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.