Constelații familiale pentru cupluri - Adevaratele cauze ale crizelor conjugale si solutii pentru depasirea lor

Constelații familiale pentru cupluri - Adevaratele cauze ale crizelor conjugale si solutii pentru depasirea lor
-10%
ISBN: 978-606-8560-83-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 312
Format: 13x20
Categoria: Psihologie
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Constelații familiale pentru cupluri - Adevaratele cauze ale crizelor conjugale si solutii pentru depasirea lor - Bert Hellinger

 
... pentru a facilita înțelegerea constelațiilor familiale și a soluțiilor, la finalul fiecărei terapii se efectuează un rezumat al punctelor importante. Pașii succesivi și „frazele de forță“ care oferă soluția permit astfel o vedere de ansamblu.
 
Acest seminar a vizat, în principal, reconcilierea, și majoritatea exemplelor demonstrează acest lucru. Bineînțeles, în cadrul lui, au fost și cupluri a căror relație era lipsită de viitor.
 
Pentru că, de exemplu, unul sau ambii soți se despărțiseră cu ușurință de un partener anterior sau greșiseră în alt fel față de el și greșeala respectivă fusese imposibil de reparat.
 
Majoritatea acestor cupluri și-au retras permisiunea de a le fi publicate problemele, lucru lesne de înțeles. Aș vrea să evidențiez, totuși, prezentând scrisoarea ce mi-a fost trimisă de o terapeută de familie, că există soluții chiar și atunci când o constelație familială pare să nu își fi atins scopul: „De câtva timp, mă ocup eu însămi de constelații familiale și aș vrea să vă împărtășesc ceva care m-a impresionat profund.
 
Lucram cu o clientă la plasarea familiei sale în spațiu și, cum totul părea confuz, am întrerupt exercițiul...
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0738 sec