Contractul Paganini - Lars Kepler

Contractul Paganini - Lars Kepler
Preț: 48,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3260-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 480
Format: 14x21

DESCRIERE

Contractul Paganini - Lars Kepler

Fragmente:
 
... Penelope Fernandez iese din clădirea Televiziunii Suedeze și pornește spre Valhallavägen. Și-a pierdut aproape două ore așteptând să participe la o altă emisiune matinală, până ce producătorul a anunțat-o că sunt obligați s-o scoată din program, ca să le rămână spațiu pentru cinci sfaturi rapide despre cum poți scăpa de burtă pentru sezonul de plajă.
 
La distanță, pe câmpurile din Gärdet, întrezărește culorile stridente ale corturilor circului „Maximus“. Un îngrijitor stropește doi elefanți cu furtunul. Un elefant ridică trompa în sus și primește șuvoiul puternic de apă în gură.
 
Penelope are doar douăzeci și patru de ani; părul ei negru, cârlionțat îi ajunge până pe umeri. La gât îi strălucește un lanț scurt de argint cu un mic crucifix primit la ceremonia de confirmare.
 
Pielea ei are o culoare catifelată, aurie. Ca uleiul virgin de măsline, sau ca mierea, scrisese odinioară un băiat într-o compunere, la liceu. Ochii ei sunt mari și serioși.
 
Nu o dată i s-a spus că seamănă cu Sophia Loren. Penelope își scoate mobilul și îl sună pe Björn, ca să-i spună că e pe drum și că ia metroul de la Karlaplan.
 
— Penny? S-a întâmplat ceva? întreabă el cu glas neliniștit.
 
— Nu, de ce întrebi?
 
— Totul e pregătit, ți-am lăsat un mesaj pe robot. Numai tu lipsești.
 
— Atunci nu-i nicio grabă, nu!? Când coboară pe scara rulantă abruptă spre peronul stației de metrou, inima începe să-i bată repede, are o senzație surdă de neplăcere și închide ochii. Scara coboară tot mai mult și pare că se îngustează pe măsură ce aerul devine tot mai răcoros...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

44,10 RON
49,00 RON (-10%)
43,20 RON
48,00 RON (-10%)
Created in 0.0451 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.