Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Conversatii cu Dumnezeu pentru parinti

Conversatii cu Dumnezeu pentru parinti
-10%
ISBN: 978-606-639-15-42
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 425
Format: 14x20
37,80 RON
42,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.05.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Conversatii cu Dumnezeu pentru parinti - Neale Donald Walsch

 
... incă din primele luni după publicarea volumului I din Conversații cu Dumnezeu, în mai 1995, a apărut o cerere de instrumente care să vină în sprijinul părinților, în demersul acestora de a le face cunoscute și copiilor minunatele concepte ale acestui extraordinar dialog.
 
Cititorii doreau o modalitate prin care să-și învețe copiii ceea ce au învățat ei înșiși din Conversații cu Dumnezeu...
 
Fragmente:
 
Sărbătoriţi succesele copilului
 
Sărbătorirea şi sprijinirea alegerilor pozitive ale copilului sunt parte din învăţătura despre cum să faci alegeri. Observaţi  când copilul face alegeri ce vă sunt pe plac!
 
Imbrăţişaţi-l cât de des puteţi, felicitaţi-l şi vorbiţi cu el despre asta pentru a-i răsplăti că a ales să-şi facă curat în cameră fără să protesteze sau pentru că a dus la îndeplinire o sarcină feră să se plângă ori pentru că s-a purtat frumos cu un frate sau cu un prieten.
 
 Puteţi chiar organiza o tabelă cu autocolante, pe care să lipiţi un  autocolant în fiecare zi în care copilul îşi fece temele (sau altă activitate) feră să protesteze; apoi sărbătoriţi succesul copilului (îmbrăţişări, felicitări, un dans prin toată camera) atunci când a meritat câte un autocolant mai multe zile la rând.
 
Astfel de recompense îi vor întări capacitatea de a lua decizii pozitive şi îl vor încuraja să caute ocazii pentru a lua şi alte decizii pozitive.
 
Cine Eşti cu Adevărat!
 
Incurajaţi-vă copilul să se gândească la asta în fiecare zi. In cazul copiilor de vârstă mică, acest lucru ar putea în- semna că astăzi „Sunt o balerină!“, iar mâine „Sunt un jucător de fotbal!“ sau „Sunt artist!“.
 
La această vârstă, percepţia pe care o au despre ei înşişi poate fi limitată la activităţile pe care le fac, lucru foarte firesc de altfel. Copiii mai mari se pot şi ei percepe, la scară mică, în funcţie de activităţile pe care le fac, dar probabil vor avea şi o gândire abstractă despre cine sunt ei cu adevărat.
 
Când copilul vă spune lucruri precum „Mă port frumos cu oamenii'' sau „Respect lumea din jur'', încurajaţi-l să găsească modalităţi de a trăi acest adevăr astăzi şi explicaţi-i că aceste adevăruri pot fi diferite de la o zi la alta. E un concept greu de înţeles! Dar, oricare ar fi adevărul copilului astăzi, încurajaţi-l să-l trăiască astăzi!
 
Evitaţi pisălogeala!
 
Toţi am trecut prin aşa ceva: copiii pur şi simplu nu vor să faca ceea ce le spui să facă! Uneori, cu argumentele logice nu ajungi nicăieri, să-i ceri e discutabil, iar mituirea (să fim sinceri, toţi am folosit-o!) este inutilă pentru că ei pur şi simplu nu vor să se supună.
 
Cicăleala, tonul mieros şi argumentele par uneori că ne vor face să reuşim să obţinem de la ei ceea ce ne dorim (să facă, în cele din urmă, ceea ce le-am cerut să facă), însă ar fi bine să vă gândiţi înainte de a-l „cicăli“.
 
Dacă încercaţi să construiţi o relaţie şi un parteneriat care să fie în folosul amândurora, în care copilul să creadă şi să respecte faptul că aveţi încredere în el şi că îl respectaţi, atunci când îl forţaţi să se supună nu veţi reuşi decât să subminaţi tot ceea ce aţi construit până atunci.
 
Amintiţi-i consecinţele alegerilor pe care le face şi daţi-i ocazia să le trăiască pe propria piele (de exemplu, cum e să trăieşti într-un dormitor murdar) pentru o vreme, înainte de a interveni.
 
Copilul va vedea mai limpede că aveţi dreptate atunci când va ajunge el însuşi la aceeaşi părere, decât dacă încercaţi să îi impuneţi cu forţa punctul vostru de vedere...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte
Prefaţă
 
1. Noi toţi suntem una 
2. Dumnezeu vorbeşte cu toată lumea tot timpul 
3. Există suficient pentru toţi 
4. Nu există nimic ce eşti obligat să faci 
5. Nu există „corect“ şi „greşit" 
6. Iubirea este singurul lucru care contează 
7. Tu decizi cum percepi viaţa 
8. Acţiunile tale au efect asupra celorlalţi 
9. Suntem compuşi din trei părţi: Trup, Minte şi Suflet 
10. O poţi lua de la capăt în flecare zi. Cine visezi să fii astăzi?
11. Nu există Iad 
12. Moartea este un alt fel de naştere 
13. Nu există oameni buni şi oameni răi 
14. Nu există eşec 
15. Toate alegerile pot servi Binelui Suprem 
16. Este minunat să fii sincer, conştient şi responsabil
17. Dumnezeu nu are nevoie de nimic de la tine 
18. Nu trebuie să crezi minciunile despre viaţă 
19. Concluzie 
 
Anexă 
Despre autori

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.8217 sec
loader
Caut in catalog...
loader