Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Conversatii - Libertatea inseamna totul, iar iubirea vine de la sine

Conversatii - Libertatea inseamna totul, iar iubirea vine de la sine
ISBN: 973-1812-07-6
Anul publicării: 2008
Pagini: 460
45,00 RON
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

....''Conversatii - Libertatea inseamna totul, iar iubirea vine de la sine''


Richard Bandler este însuşi omul care a creat conceptul de NLP, alături de John Grinder, undeva pe la mijlocul anilor ‘70. Este cel care a învăţat milioane de oameni din întreaga lume să devină fericiţi, să se elibereze de frici şi îndoieli, stres şi depresie..

Conversaţiile pe care el le-a purtat pe parcursul a trei ani cu prienul său Owen Fitzpatrick, abordând unele dintre cele mai arzătoare teme ale sufletului nostru ca relaţiile, spiritualitatea, prietenia, stima de sine, umorul, suferinţa din dragoste, perfecţionismul şi respingerea, au fost cuprinse în această carte.

Găsiţi aici un adevărat izvor de înţelepciune şi un extraordinar impuls pentru transformare: transformarea interioară care aduce după sine transformarea întregii lumi. Este povestea călătoriei lui Owen pe calea descoperirii adevăratei naturi a libertăţii umane şi a întregului potenţial al spiritului omenesc.

... această carte este deopotrivă personală şi universală – oferă soluţii inspiate pentru îmbunătăţirea relaţiilor, dezvoltarea spirituală, pentru a deveni mai fericit, mai relaxat şi mai încrezător. Autorii îi avertizează pe toţi cei care se aventurează în paginile acestei cărţi că vor găsi aici o mulţime de idei care le-ar putea schimba viaţa.
Fiţi, deci pegătiţi pentru asta!


Autori:

Richard Bandler,
Owen Fitzpatrick

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.6815 sec
loader
Caut in catalog...
loader