Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Copii straluciti, elevi fascinanti

Copii straluciti, elevi fascinanti
-10%
ISBN: 973-1701-86-8
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 157
Format: 14x20
Categoria: Psihologie
16,20 RON
18,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Copii straluciti, elevi fascinanti''


....o carte cu care Dr. Augusto Cury a revolutionat modul in care invatamantul abordeaza lucrul cu elevii. Profesorii nu primesc, din partea societăţii, aprecierea pe care o merită: nu apar la ştirile de la televizor, trăiesc în anonimatul sălii de clasă, dar sunt singurii care au puterea să provoace o revoluţie socială.

Cu o mână ei scriu pe tablă, cu cealaltă mişcă lumea din loc, căci lucrează cu cea mai mare bogăţie a societăţii: tineretul. Fiecare elev este un diamant care, bine şlefuit, va străluci pentru totdeauna. (Augusto Cury) Copiii buni se pregătesc pentru succes, copiii străluciţi se pregătesc să înfrunte eşecuri şi frustrări.

''Copii străluciţi, elevi fascinanţi'', noul best-seller al lui Augusto Cury, este o reflecţie încântătoare despre puterea inteligenţei şi a gândirii critice. Povestea lui Romanov, profesorul revoluţionar, demonstrează că toţi avem capacitatea de a creşte copii străluciţi şi elevi fascinanţi.

Cu stilul său accesibil şi presărat cu reflecţii profunde, Dr. Cury prezintă în această carte bazele unei noi educaţii, care are ca obiectiv dezvoltarea caracteristicilor celor mai înalte ale fiecăruia: conştiinţa critică, responsabilitatea, capacitatea de decizie şi toleranţa… şi, mai ales, capacitatea de a visa şi de a avea încredere în sine. Augusto Cury este psihiatru, psihoterapeut, om de ştiinţă şi scriitor.
........................

Susţine conferinţe şi este cercetător în domeniul calităţii vieţii şi al dezvoltării inteligenţei. Cărţile sale sunt publicate în diferite ţări ale lumii, au fost adoptate în universităţi şi folosite în cercetări şi teze de cursuri post-universitare, în psihologie, sociologie şi ştiinţe ale educaţiei. Conduce instituţia numită Academia de Inteligência, care pregăteşte directori, educatori, medici, psihologi, avocaţi, cadre universitare şi orice persoană interesată în a-şi lărgi orizonturile minţii, în a-şi educa reacţiile emoţionale şi a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii.

....autorul bestsellerului Părinţi străluciţi, profesori fascinanţi (publicată de Editura For You), cu care Dr. Augusto Cury a revoluţionat modul în care milioane de părinţi şi profesori din toată lumea abordează sarcina deosebit de importantă de a forma oameni fericiţi, realizaţi şi cu solide principii etice.

...autorul vine din nou cu reflecţii asupra educaţiei ca mecanism de transformare a omenirii, de data aceasta sub forma unei povestiri captivante. De-a lungul acestor pagini, ne relatează povestea lui Romanov, un profesor original, inovator şi foarte inteligent, care aduce în fiecare sală de clasă, soarele creativităţii şi lumina gândirii critice. Detaşat la o şcoală poreclită „Şcoala coşmarurilor”, Romanov se confruntă cu diverşi elevi, profesori şi părinţi înstrăinaţi şi dezamăgiţi; cu toate acestea, prin arta predării, reuşeşte să le redea, cu încetul, capacitatea de a visa şi de a construi o viaţă mai bună.


Din carte:

Doresc sa nu-ti fie teama de viata, sa-ti fie teama de netrairea ei. Nu exista cer fara furtuna, nici drumuri fara accidente

Numai acela este demn de podium, care-si foloseste infrangerile ca sa ajunga pe el.

Numai acela este demn de intelepciune, care-si foloseste lacrimile ca s-o hraneasca.

Cei slabi folosesc forta; cei puternici inteligenta.

Fii un visator, dar uneste-ti visele cu disciplina, caci visele fara disciplina produc oameni frustrati. Dezbate idei. Lupta pentru ceea ce iubesti.


CUPRINS:


Partea A


1.Copiii buni cunosc prefata povestii parintilor lor, copiii straluciti cunosc capitolele cele mai importante ale vietii lor
2.Copiii buni se pregatesc pentru succes, copiii straluciti se pregatesc sa infrunte esecuri si frustrari
3.Copiii buni invata din greselile lor, copiii straluciti invata si din greselile altora
4.Copiii buni au vise sau disciplina, copiii straluciti au vise si disciplina


Partea B


1.Elevii buni invata matematica numerelor, elevii fascinanti invata matematica emotiilor
2.Elevi buni reproduc informatii, elevii fascinanti gandesc
3.Elevii buni ascund anumite intentii, elevii fascinanti sunt transparenti
4.Elevii buni se pregatesc pentru a primi o diploma, elevii fascinanti se pregatesc pentru viata


Autor: Augusto Cury

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.9776 sec
loader
Caut in catalog...
loader