Copiii nu-si amintesc de cea mai frumoasa zi petrecuta in fata televizorului. Pterecti timp in natura (Pachet Micul Biolog 1 (4-8 ani)

Copiii nu-si amintesc de cea mai frumoasa zi petrecuta in fata televizorului. Pterecti timp in natura (Pachet Micul Biolog 1 (4-8 ani)
-20%
Preț: 104,00 RON
130,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2018

DESCRIERE

Copiii nu-si amintesc de cea mai frumoasa zi petrecuta in fata televizorului. Pterecti timp in natura (Pachet Micul Biolog 1 (4-8 ani)

 

Din păcate, în agitația lumii de azi, copiii nu mai au cum să descopere natura, să o cunoască, să o îndrăgească. Nu mai au același sentiment al atașamentului față de dealurile din jurul casei sau de pârâul care curge prin apropiere, pentru că nu mai au privilegiul de care ne-am bucurat noi în copilărie: de a alerga liberi, de a explora, de a descoperi.  
  
Și deseori noi, ca părinți, împreună cu ei, găsim tot mai puține momente să ne apropiem din nou de natură. Copiii nu mai au cum să descopere natura, să o cunoască, să o îndrăgească. Nu mai au același sentiment al atașamentului față de dealurile din jurul casei sau de pârâul care curge prin apropiere, pentru că nu mai au privilegiul de care ne-am bucurat noi în copilărie: de a alerga liberi, de a explora, de a descoperi.  

Așa că ne-am gândit să vă punem la dispoziție un pachet care să conțină materiale potrivite pentru a-l încuraja pe copilul dumneavostră  să învețe și să descopere natura.
Iată conținutul acestuia:

1. Micul Biolog

Această colecție de cartonașe este perfect gândită pentru plimbări și drumeții. Formatul mic este extrem de practic și se potrivește de minune în mânuțele celor mici. Cu ajutorul lor, copiii pot învăța denumirea florilor, copacilor, păsărilor sau insectelor. 

Cartonașele includ și câteva informații care le fac utile și la vârste mai mari (ca de exemplu denumirile în latină, familia din care fac parte sau diferite caracteristici care ajută la identificare).  

De asemenea, ele sunt tipărite pe carton lucios, ceea ce le face rezistente și ușor de curățat, mai ales când sunt răsfoite de mânuțe acoperite cu pământ.  

Iată și câteva exemple despre cum poți folosi cartonașele: 

a. Îi încurajază pe copiii să caute afară plantele/ copacii / insectele/ păsările văzute pe cartonașe și să le spună denumirea. Așa că luați la voi cartonașele la plimbare, să le aveți la îndemână și să le puteți consulta.  
b. Copilul poate alege o plantă sau un copac de pe cartonașe, și apoi să iasă afară și să îl găsească.  
c. Inițierea de jocuri de tipul "cine găsește mai multe” șiapoi să-l încurajezi să găsească în timpul plimbărilor cât mai multe elemente prezentate pe cartonașe.  
d. Construirea unui ierbar ajutându-vă de informațiile de pe cartonașe.  
e. Cartonașele sunt grupate și în funcție de caracteristici comune și au cod de culoare. Folosindu-vă de aceste informații, puteți să vă faceți atent copilul la aceste detalii și să le urmărească la toate plantele întâlnite (ca de exemplu, forma frunzei, culoarea sau forma florilor ș. a. m. d.) 

2. Legendele florilor 

Cartea cu legendelor florilor este un mod plăcut de a asocia magia poveștilor copilăriei cu florile pe care le văd afară. Cartea vorbește despre majoritatea florilor întâlnire în floră țării noastre, iar copiii sunt fascinați de ideea că floarea lor din curte are o poveste. 
Fiecare floare are o legendă care explică într-un mod creativ cum a aparut printre noi. După ce le citiţi pe fiecare, lumea din jur are mai mult farmec.

3. Planșele cu flora și fauna  

Aceste planșe îi ajută pe copii să-și formeze un bun obicei de a citi despre anotimpuri și modul în care acestea influențează viața plantelor și animalelor.
Practic îi apropie pe aceștia mai mult de natură și îi face mai conștienți la trecerea anotimpurilor și la schimbările ce au loc în jurul lor. E super fain că vă puteți folosi de acest prilej pentru a le citi despre plante și animale, iar pentru a ajuta la memorarea detaliilor și caracteristicilor lor, îi puteți încurajai să le deseneze.  
Din acest motiv, planșele sunt foarte utile pentru că, pe lângă structurarea informației, le permit copiilor să deseneze oricând elementele prezentate acolo.  

4. Animale - întrebări și răspunsuri

Este un joc super distractiv oricărei colecții despre natură. Aceste jetoane cu întrebări și răspunsuri chiar sunt educative și distractive!
Vei observa că, ori de câte ori se joacă cu ele, copiii se distrează copios (asta și datorită desenelor foarte simpatice) și învață o mulțime de lucruri. 
Practic, peste 500 de intrebari vor aduce o provocare plăcută, le vor pune mintea la încercare și îi vor uimi.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Jocuri si exercitii - Cele mai vândute cărți

31,20 RON
39,00 RON (-20%)
Created in 0.0720 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.