Copilul inteligent. 100 de jocuri creative pentru copiii intre 2 si 5 ani

Copilul inteligent. 100 de jocuri creative pentru copiii intre 2 si 5 ani
-10%
Preț: 31,41 RON
34,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 208
Format: 19x19

DESCRIERE

Copilul inteligent. 100 de jocuri creative pentru copiii intre 2 si 5 ani - Julian Chomet 

 
Copilul inteligent, prezintă 100 de activităţi cu ajutorul cărora copilul poate face mai uşor primii paşi în viaţă. Punând în practică ideile oferite, părinţii îl pot ajuta pe cel mic să numere mai bine, să recunoască literele şi culorile, să-şi dezvolte concentrarea şi să fie mai atent, să înţeleagă concepte ştiinţifice şi să socializeze cu alţi copii şi adulţi. Joaca în aer liber încurajează independenţa şi simţul aventurii.
 
Lucrarea este plină de activități ușor de pus în practică, dezvoltă abilități utile în viață și ajută copilul să învețe și să se dezvolte.
 
Din carte:
 
Jocuri cu conserve de tablă
 
Copiilor le place să fie mai înalţi decât în realitate, iar mersul pe catalige este amuzant. Poţi confecţiona chiar tu catalige, folosind conserve.
 
Aproape orice fel de conservă este bună, dar pentru ca picioroangele să fie cât mai solide evită să îndepărtezi baza și capacul conservei. Astfel, conservele mari cu pastă de tomate sunt ideale.
 
Pentru alte idei, prezentate mai jos, poţi folosi cutii de conserve mai mici, cărora le poţi îndepărta capacul ca să golești conţinutul.
 
Utilizând un deschizător de conserve tradiţional, perforează fiecare cutie pe lateral, chiar sub buza acesteia, iar apoi pe partea opusă și scurge conţinutul din conservă.
 
Leagă o sfoară de capătului unui ac mare și trece sfoara prin orificii, astfel încât să rămână, pe fiecare parte, sfoară suficient de lungă încât să ajungă până la mijlocelul copilului tău.
 
Leagă capetele bine și repetă procesul pentru cealaltă conservă. Lasă-ţi copilul să împodobească picioroangele pictându-le, desenând sau lipind panglici pe o bucată de hârtie, iar apoi fixându-le pe conservă.
 
Acum copilul tău poate pune câte un picior pe fiecare cutie de conservă și să exerseze ridicarea piciorului în timp ce trage de sfoara de care e legată fiecare conservă. În curând va reuși să meargă cu încredere pe cataligele sale din cutii de conserve.
 
Poţi face mai multe perechi de catalige astfel încât copilul să concureze cu Cea mai importantă e siguranţa Asigură-te că băieţelul tău e încălţat cu pantofi când folosește catalige, pentru a evita riscul de rănire sau tăiere.
 
Când confecţionezi telefoane din cutii de conserve, acoperă toate zonele care l-ar putea răni cu bandă izolatoare...
 
Ai nevoie de:
 
● conserve alimentare (de 400 sau 800 de grame)
● deschizător de conserve tradi- ţional, cu muchie în formă de V
● sfoară rezistentă
● ac mare, pentru tricotat
● hârtie
● lipici
● stilouri, pixuri sau creioane
● bandă izolatoare
● ciocan și cuie
 
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
Partea întâi
La vârsta de doi ani
 
Partea a doua
La vârsta de trei ani
 
Partea a treia
La vârsta de patru ani
 
Fișe de lucru pentru caligrafie
• Site-uri utile 
• Index  
 
Despre autori
Mulţumiri 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Pedagogie - Psihologia copilului - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0514 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.