Copilul salbatic - Mary Jo Putney

Copilul salbatic - Mary Jo Putney
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 365
Format: 13x20

DESCRIERE

Copilul salbatic - Mary Jo Putney
 
... bătrânul grăjdar fu bucuros s-o primească pe Rază de Lună în padocul domeniului Warfield. în timp ce ţesăla iapa, fâcându-i pielea să strălucească, îl răsfâţă pe Dominic cu amintiri dragi despre zilele bune în care Lord şi Lady Grahame trăiau, iar grajdurile erau pline ochi cu bidivii de primă mână.
 
De asemenea, îi plăcu faptul că tânărul gentleman prefera să-l îngrijească singur pe Pegasus, în opinia lui aceasta fiind purtarea unui adevărat iubitor de cai.
 
După ce termină, Dominic se întoarse în casă, unde fu imediat interpelat de doamna Rector:
 
-    Ce părere aveţi despre Bladenham?
 
-    O instituţie de calitate, dar nu un loc potrivit pentru Meriel, răspunse el sec.
 
-    Mă bucur foarte mult că sunteţi de acord cu Lord Amworth, oftă doamna Rector. Mai ales că ea a avut o... o zi proastă.
 
-    Ce înseamnă asta? se încruntă Dominic.
 
-    Azi-dimineaţă a atacat cu foarfecele un gard viu din tufe de ienupăr în perfectă stare. Pur şi simplu l-a ciopârţit fără nici o logică. O să dureze ani întregi până când plantele o să crească la loc.
 
Muşcându-şi buza, doamna Rector continuă: Trebuie să se fi mâhnit după vizita unchiului ei, deşi nu ştiu dacă a deranjat-o mai mult faptul că a venit sau că a plecat.
 
Sau poate că era iritată de cele întâmplate cu Dominic. Nu păruse fericită când el o dăduse afară din camera lui cu o seară înainte.
 
-    Măcar nu a atacat cu foarfecele o persoană. Asta n-ar fi bine.
 
-    Imi voi aminti sa fiu recunoscătoare mai târziu, zâmbi amar bătrâna. Mereu ma îngrijorez atunci când face ceva ciudat ori distructiv, de teamă câ acţiunile ei vor putea fi folosite drept probă a nebuniei periculoase...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0467 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.