Corectitudinea politica - Michael Eric Dyson, Michelle Goldberg

Corectitudinea politica - Michael Eric Dyson, Michelle Goldberg
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-400-665-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 144
Format: 13x20
Categoria: Stiinte politice

DESCRIERE

Corectitudinea politica - Michael Eric Dyson, Michelle Goldberg

 
Jordan Peters In dialog cu Rudyard Griffiths
 
Rudyard Griffiths: Il avem alături de noi pe Jordan Peterson. Este profesor de psihologie la Universitatea din Toronto, face senzaţie pe YouTube şi este autorul bestsellerului internaţional 12 Reguli de viaţa. Un antidot la haosul din junii nostru.
Rudyard Griffiths: Spune-ne ce ai mai făcut în ultima vreme. Ţi s-au întâmplat multe lucruri.
 
Jordan Peterson: Da. Din octombrie 2016, am avut parte non-stop de un amestec de scandal şi divertisment, dar, la urma urmelor, pentru mine a fost un lucru incredibil de bun. O mare parte din ce s-a întâmplat a fost redat în presă ca o chestiune politică, dar pentru mine nu este o problemă politică. Ceea ce m-a preocupat cel mai mult a fost munca psihologică la nivelul individului, care este nivelul potrivit pentru mine, având în vedere că sunt psiholog clinician.
 
Şi acum am pornit într-un turneu. Cred că am vorbit deja în 26 de oraşe şi mai am vreo 60 în aştep-tare. Şi doar una din 30 de persoane cu care vorbesc după aceea are de făcut o observaţie de natură politică; ceilalţi se concentrează, în esenţă, pe cursurile mele, pe carte şi pe încercările oamenilor de a-şi reface viaţa la nivel individual.

Ceea ce e un lucru foarte bun în ceea ce mă priveşte. Acum, mi se întâmplă rar să ies undeva — nu contează unde — fără să fiu abordat de patru sau cinci oameni, şi toţi îmi spun acelaşi lucru. Toţi sunt foarte politicoşi şi foarte primitori. Nu am avut nicio interacţiune negativă cu nimeni în public. Dimpotrivă.

Oamenii îmi spun că mi-au urmărit prelegerile şi că erau nemulţumiţi în relaţiile lor sau că nu le mergea prea bine în carieră sau că ajunseseră la ananghie dintr-un motiv sau altul; şi, de asemenea, îmi spun că le-a fost foarte folositor să asculte lucrurile pe care le spun. Şi asta e minunat...
 
CUPRINS:
 
O scrisoare de la Peter Munk        
Interviuri preliminare
cu moderatorul Rudyard Griffiths    
Michael Eric Dyson în dialog cu Rudyard Griffiths   
Michelle Goldberg în dialog cu Rudyard Griffiths   
Stephen Fry în dialog cu Rudyard Griffiths   
Jordan Peterson în dialog cu Rudyard Griffiths   
Corectitudinea politică    
Interviuri finale
cu moderatorul Rudyard Griffiths  
Stephen Fry şi Jordan Peterson în dialog cu Rudyard Griffiths     
Michael Eric Dyson şi Michelle Goldberg în dialog cu Rudyard Griffiths 
Mulţumiri               
Despre editor   
Despre dezbaterile Munk

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Stiinte politice - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0540 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.