Coroana celor trei. Cartea a doua - Taramul pierdut (J. D. Rinehart)

Coroana celor trei. Cartea a doua - Taramul pierdut (J. D. Rinehart)
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 443
Format: 14x21
Preț: 49,99 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Coroana celor trei. Cartea a doua - Taramul pierdut (J. D. Rinehart)

 
Regele Toroniei a devenit un monstru si ameninta sa distruga intregul regat. Totusi, odata cu descoperirea unui nou tinut magic, si cu noi personaje avide de putere, cei trei mostenitori ai Coroanei trebuie sa lupte din nou pentru a ramane uniti si a indeplini profetia.
 
O saga captivanta, plina de puteri supraomenesti, monstri, vrajitori si razboi, in indepartatul regat Toronia. Secretele de familie se impletesc cu magia intr-o poveste in care creaturile ciudate, bataliile si detinerea puterii hotaresc destinele tripletilor Tarlan, Elodie si Gulph...
 
Fragmente:
 
... soarele apunea în spatele turnurilor roşii ale castelului. Elodie veni în urma lordului, a lui lady Vicerin şi a Sylvei când se plimbară printr-una dintre grădinile împrejmuite cu ziduri din apropierea sălii de mese dinspre sud.
 
Aerul era calm şi cald, plin de aroma florilor. Sub un copac plin cu flori roz, un păun îşi etala penajul şi mergea ţanţoş în jurul perechii lui. Femela ciugulea iarbă, aparent neimpresionată.
 
- In seara asta vor fi păstrăvi umpluţi şi tarte cu ouă de prepeliţă, îi spuse lady Vicerin, netezindu-şi rochia lungă de satin. Cred că îţi vor plăcea.
 
Ştiind cum suferea Fessan în temniţa de dedesubt, Elodie se îndoia că avea să-i placă măcar o îmbucătură.
In momentul în care ieşiră din grădină ca să traverseze curtea exterioară, porţile castelului se deschiseră.
 
Un corn vui, iar patru călăreţi intrară în galop. Când veniră direct spre ei, Sylva şi lady Vicerin suspinară şi se retraseră. Lordul Vicerin rămase pe loc, vizibil enervat.
 
- Ce înseamnă asta?
 
Călăreţul din faţă ducea un pasager: o siluetă cu aşezată stângaci pe şa, în faţa lui, al cărei cap se bălăngane. Călăreţul nu spuse nimic, ci trase gluga pur şi simplu Acum fu rândul lui Elodie să suspine.
 
Faţa dezvăluita era a unui tânăr, cu do ar câţiva ani mai mare decât ea. Cu excepţia celor două pete roşii de pe obraji, chipul îi era gri. El părea dureros de cunoscut
 
- Cedric! strigă ea.

Intre timp, ceilalţi călăreţi descălecară. Cu mare grijă îl ridicară pe Cedric din şa. Deşi ochii băiatului erau deschişi, el nu părea să fie conştient de ce i se întâmpla.
 
îl aşezară pe Cedric cu picioarele pe pământ şi, cât j ţinură aşa, mantia îi căzu, dezvăluindu-i braţul. Era bandajat la cot.
Mai jos de bandaj nu era nimic.
 
Elodie îngheţă, nevenindu-i să-şi creadă ochilor...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0798 sec