Corpul nu uita. Vindecarea traumelor profunde din inconstient - Myriam Brousse

Corpul nu uita. Vindecarea traumelor profunde din inconstient - Myriam Brousse
Preț: 37,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8560-89-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 192
Format: 13X20

DESCRIERE

Corpul nu uita. Vindecarea traumelor profunde din inconstient - Myriam Brousse
 
... mi-a deschis porţile unei alte existenţe, unde eliberarea e mai presus de vindecare. Mi-a dezlegat vorbele şi conştiinţa. M-a acompaniat şi m-a încurajat să trec dincolo de gândire, apoi de emoţii, pentru a intra în contact cu senzaţiile mele şi a asculta ce anume îmi transmite corpul prin intermediul lor.
 
M-a ajutat să-mi trezesc memoria trupului, care purta în el originea suferinţelor mele, amprentele şi influenţele tuturor supărărilor trăite şi moştenite. Mi-a arătat cum să nu mă mai tem de ele, ci dimpotrivă, şi cum să-mi regăsesc această memorie şi să ajung la sursa ei pentru a o dezamorsa şi a mă elibera de ea.

Mi-a explicat că vorbirea mă ajută sa străbat straturile de memorie depozitate asemenea unor sedimente, dar că ea nu este suficientă. M-a ajutat să simt în profunzimile măruntaielor mele, ale muşchilor, ale nervilor mei, ale cărnii mele, că el avea dreptate. Şi am înţeles, experimentând, că trebuie să transform ceea ce a fost frânt şi deformat în corpul meu, imprimând acelor lucruri o nouă mişcare.

Am trecut printr-o mare durere... Ea mi-a readus în minte amintiri adânc îngropate şi mi-a stârnit revolta împotriva suferinţelor mele din copilărie. Dispariţia mamei, pustiul lipsit de dragoste în care m-a aruncat absenţa ei. Indiferenţa crudă a tatălui meu, care, de fapt, nu-mi era tată.
 
Ura stăruitoare a familiei lui, care nu a vrut să mă iubească pentru că eram un copil nelegitim şi care m-a tratat ca pe o străină vinovată. Nimic din toate astea nu mi se povestise, dar totul exista acolo, în mine, gravat în trupul meu... A fost „de-ajuns" să învăţ să-l ascult. Dar această învăţătură a durat ani de zile!...
 
CUPRINS:
 
Eram pe moarte    
Ce ne face să suferim  

1.    PROBLEME MICI, SUFERINŢE MARI    
Schemele repetitive   
Ceea ce ne-a salvat poate, de asemenea, să ne omoare
Beneficii secundare  
Modificarea simptomelor  
O pietricică ce provoacă durere 
 
2.    TRAUMELE   
Trauma iniţială   
Evenimentul contaminant  

3.    LOUISE, UN SECOL DE SUFERINŢĂ 
O istorie a amintirilor    

4.    TIMP PENTRU A ÎNŢELEGE   
O singură energie    
O vibraţie nesfârşită 
 
............

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0679 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.