Crede în tine - Joseph Murphy

Crede în tine - Joseph Murphy
-10%
Preț: 34,20 RON
38,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0559-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 235
Format: 13X20

DESCRIERE

Crede în tine - Joseph Murphy

 
... In Biblie, numele Iosif simbolizează „ima-ginația controlată sau disciplinată“. Aceasta este una dintre facultățile primordiale ale minții, iar capacitatea ei constă în a-ți proiecta și a-ți îmbrăca ideile, făcându-le vizibile pe ecranul spațiului. Israel l-a iubit pe Iosif. Israel este omul care s-a trezit spiritual, acela care a înțeles pute-rea imaginației controlate.
 
A fost numit „fiul născut la bătrânețe“. Fiu semnifică aici „expresie“, în vreme ce bătrânețea pre-supune înțelepciune și cunoașterea legilor minții. Atunci când vei ajunge să înțelegi puterea imaginației, o vei numi și tu „fiul născut la bătrânețe“.
 
Vârsta nu face trimi-tere doar la trecerea anilor; înseamnă, mai degrabă, răsăritul înțelepciunii și al cunoaș-terii divine înlăuntrul tău...
 
......... 
 
... un industriaș de succes mi-a povestit odată despre începuturile afacerii sale, care a por-nit de la un mic magazin. Mi-a mărturisit că obișnuia pe atunci să viseze (și Iosif era un visător) că deținea o mare corporație, cu filiale pe întreg cuprinsul țării.
 
De asemenea, mi-a spus că, în mod regulat și sistematic, vedea cu ochii minții clădirea uriașă a companiei, birourile, fabricile și magazinele, fiind pe deplin conștient de faptul că, prin alchimia din creierul său, va fi capabil să țeasă pânza care să îi îmbrace visurile și să le transforme în realitate.
 
Omul a prosperat și a început să atragă către sine – printr-o lege a atracției universale – ideile, colaboratorii, prietenii, capitalul și tot ce mai era necesar pentru punerea în practică a idealului său.
 
Și-a cultivat și și-a exersat cu adevărat imaginația, trăind permanent cu aceste modele mintale, până în momentul în care imaginația le-a transpus în realitate.
 
Mi-a plăcut în mod deosebit o observație făcută de el, și anume: „Este la fel de simplu să-ți imaginezi că ai succes precum este să-ți imaginezi că ai eșuat. Dar a reuși se dovedește cu mult mai interesant.“

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

14,88 RON
17,50 RON (-14,97%)
26,68 RON
29,00 RON (-8%)
Created in 0.0528 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.