Credinta ei. Traieste viata pentru care ai fost creata

Credinta ei. Traieste viata pentru care ai fost creata
Anul publicării: 2018
Pagini: 260
Format: 13X20
Preț: 28,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Credinta ei. Traieste viata pentru care ai fost creata (Debbie Lindell)

 
Viaţa nu înseamnă căutarea sinelui, ci să înţelegi cine ai fost creată să fii

Artistul lucrase la proiect luni de zile și îl avea în plan de mai mulți ani decât putea număra. Această operă de artă magnifică era creația sa unică. Nu era copiată după nimic din ceea ce văzuse până atunci.
 
Fiecare nuanță de culoare, fiecare formă exactă și fiecare curbă din fiecare părticică fuseseră alese cu grijă, nu era nimic la întâmplare. Fiecare detaliu, oricât de mic sau complex, fusese creat perfect și minuțios.
 
Pe măsură ce se apropia ziua dezvelirii capodoperei, și-a pus timp deoparte pentru a mai adăuga câteva tușe de final, ceva aici, ceva dincolo pentru a face acest proiect deosebit de toate celelalte.
 
Până în acel moment, nimeni nu aruncase nici măcar o privire la frumusețea acestei extraordinare creații. Capodopera sa era acum completă.
 
S-a dat un pas în spate pentru a admira ceea ce făcuse și a zâmbit în sinea lui: „Este exact ce îmi imaginasem. Este perfect. Iubesc totul la această operă!” Se simțea foarte mândru și de-abia aștepta să o arate lumii!
 
— Geneza ne vorbește despre tot ceea ce a creat Dumnezeu, despre design-ul Lui și scopul Său pentru umanitate. Ne spune acestea în capitolul 5:
 
Iată cartea neamurilor lui Adam. În ziua când a făcut Dumnezeu pe om, l-a făcut după asemănarea lui Dumnezeu. (versetul 1)
 
Dumnezeu a făcut totul, dar cel mai important e că El a creat omenirea pentru plăcerea Sa. Fiecare ființă umană care a trăit vreodată și fiecare bebeluș care se va naște în viitor au fost și vor fi creați într-un mod minunat, intenționat și având un scop, pentru a arăta gloria lui Dumnezeu.
 
Și aici ești și tu inclusă! — În coconul ei, în care era întuneric beznă, se simțea protejată și în siguranță. Singurele sunete pe care le auzea erau cele cu care era deja obișnuită de luni de zile – voci distante și înăbușite și sunetul constant și liniștitor, care devenise atât de reconfortant pentru ea – o bătaie de inimă regulată.
 
Avea o singură dificultate: spațiul, care îi fusese casă, era din ce în ce mai strâns, chiar incomod. Cu mâinile și picioarele chitite strâns pe lângă corpul ei micuț, abia se mai mișca. Creștea rapid acum și era evident că ceva trebuia să se schimbe. Apoi, într-o bună zi, a simțit din senin o senzație ciudată, care nu îi era familiară.
 
O presiune inexplicabilă a început să o împingă, înconjurând-o. A ignorat-o cât a putut mai bine și a adormit încetișor, sugându-și degetul. A deschis brusc ochii. „ Asta ce mai este?” Presiunea a revenit și acum era mai puternică, făcând-o să se simtă chiar mai incomod. S-a terminat cu somnul! Era trează cu totul și chiar începea să fie un pic neliniștită...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvant inainte
Multumiri

Introducere: Crezi tu cu adevarat ceea ce crezi?

Partea intai: Credinta... ca nu ai fost creata la intamplare
Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El, si El va lucra, El va face sa straluceasca dreptatea ta ca lumina si dreptul tau ca soarele la amiaza. (Psalmul 37: 5-6)

1. Esti o capodopera
2. Esti frumoasa
3. Povestea ta conteaza
4. Esti iubita

Partea a doua: Credinta... iti schimba inima
Ferice de cei cu inima curata, caci ei vor vedea pe Dumnezeu! (Matei 5: 8)

5. Credinta – nimic mai simplu
6. Rugaciunea – schimba totul
7. A urma inseamna a conduce
8. Este nesabuit sa nu fii inteleapta

Partea a treia: Credinta... iti schimba mintea si sufletul
Dumnezeul nadejdii sa va umple de toata bucuria si pacea pe care o da credinta, pentru ca, prin puterea Duhului Sfant, sa fiti tari in nadejde! (Romani 15: 13)

9. Ia atitudine
10. Pacea nu este tot timpul linistita
11. Comori in intuneric
12. Si fetele mature plang


Partea a patra:
Credinta... face ca prieteniile sa fie si mai frumoase
Este un singur trup, un singur Duh, dupa cum si voi ati fost chemati la o singura nadejde a chemarii voastre. (Efeseni 4: 4)

13. Sunt prietena ta
14. Cum iti faci relatii
15. Acasa, la locul tau

Partea a cincea: Credinta... iti influenteaza viitorul
Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace, si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde. (Ieremia 29: 11)

16. Visurile se implinesc
17. Ridica-te si straluceste
18. Revolutia fiicelor lui Dumnezeu incepe acum!

Nota de final

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0690 sec