Crescatoria de prepelite

Crescatoria de prepelite
Preț: 33,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 606-92709-2-9
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 144
Format: 16,5x15

DESCRIERE

...''Crescatoria de prepelite'' Carnea şi ouăle de prepeliţa, fiind recunoscute pentru efectele benefice din punct de vedere medical, dar şi al gustului foarte bun, au ajuns să fie extrem de solicitate pe piaţa mondială. Indiferent din ce colţ al lumii eşti şi indiferent de zona în care locuieşti, sau ai vrea să fii şi să-ţi pui temelia unui bussines, creşterea prepeliţelor este una dintre acele afaceri pe care le puteţi demara şi dezvolta cu eforturi minime....... incepand cu anii 2009-2010 marile magazine au descoperit apetitul romanilor pentru carnea si ouale de prepelita lucru care a dus la aparitia acestor produse in marile supermarket-uri precum Metro, Carrefour, Real, etc... din pacate produsele vin din import din cauza lipsei de crescatori capabili sa satisfaca constant aceasta cerere. Mai mult, comercializarea produselor obtinute in urma cresterii prepelitelor este usurata de faptul ca oul de prepelita contine de 5 ori mai mult fier, calciu, potasiu, zinc, de 6 ori mai multa vitamina B5 si de 15 ori mai multa vitamina B2 decat oul de gaina. Este foarte gustos si pe langa alimentatia de zi cu zi este folosit la tratamente naturiste impotriva unor boli precum: ulce, astm, colesterol, diabet, potenta, boli de ficat, etc. Referitor la carnea de prepelita, este de o calitate deosebita si foarte cautata in supermarketuri si restaurante. Dar aproximativ o treime din carnea si ouale de prepelita se vand in magazine alimentare si pietele agro-alimentare cu desfacere en-detail sau en-gros! CUPRINS CAPITOLUL I Introducere în coturnicultură 1. 1. Istoric. 1. 2. Importanţa creşterii prepeliţelor 1. 3. Vânătoarea CAPITOLUL II Să cunoaştem prepeliţele 2. 1. Rase de prepeliţe 2. 2. Anatomie CAPITOLUL III Creşterea prepeliţelor 3. 1. Adăpostul (Coteţul prepeliţelor) 3. 2. Tehnologii de creştere a prepeliţelor 3. 3. Tehnologia necesară. 3. 4. Incubaţia 3. 5. Creşterea puilor. 3. 6. Hrana necesară CAPITOLUL IV Riscurile de îmbolnăvire. Prevenirea şi tratarea bolilor 4. 1 Prevenirea bolilor 4. 2. Principalele boli ale prepeliţelor 4. 3. Utilizarea medicamentelor CAPITOLUL V Produsele valorificabile 5. 1. Valorificarea cărnii de prepeliţă 5. 2. Ouăle de prepeliţa. Structură şi compoziţie chimică. 5. 3. Valorificarea deşeurilor (dejecţiile) şi a fulgilor CAPITOLUL VI Recomandări culinare şi medicale 6. 1. Preparate culinare din carne de prepeliţă 6. 2. Preparate culinare cu ouă de prepeliţă 6. 3. Recomandări medicale BIBLIOGRAFIE Autor: Mihaela Vasioiu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0509 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.