Cristalul eteric - Al treilea tunel - Radu Cinamar

Cristalul eteric - Al treilea tunel - Radu Cinamar
-10%
Preț: 43,20 RON
48,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 304
Format: 14x21
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Cristalul eteric - Al treilea tunel - Radu Cinamar

 
„Protocolul discuţiei pe care am avut-o a implicat doar subiectul celor două proiecte ultrasecrete, al părţii române şi al celei americane. Ei ştiau deja despre proiectul nostru şi au reiterat faptul că, la rândul lor, au dezvoltat ceva asemănător în ultimii patru ani de zile. Atunci când noi le-am spus că Eden este „pe rol” doar de puțin timp, cei trei au părut sincer impresionaţi şi au devenit mult mai receptivi la informațiile noastre. Li s-au oferit lămuriri şi li s-au prezentat unele dintre experienţele mele, printre care şi cea despre „vizita” în eteric la baza lor secretă.”
    „Conform cu indicaţiile primite de la Elinor, am diluat fiecare doză, astfel încât absorbţia elixirului să se realizeze cât mai eficient prin osmoză, fără să violentez structura mea fizică. Chiar şi aşa, mai bine de o săptămână am fost „zguduit” de frisoane, deoarece simţeam vitalitatea de o incredibilă prospeţime şi putere cum pătrunde în fiecare parte a fiinţei mele. Efectul era colosal, fără nicio comparaţie cu vreun medicament sau leac, chiar natural.
    - Gândeşte-te că tu, în acest fel, ai acces la un ocean de energie, care este foarte pură şi rafinată, îmi spunea Elinor. E ca şi cum ai introduce în organism o „uzină atomică” în miniatură. Ce ai luat tu acum este suficient pentru aproximativ trei luni de zile, dar mare parte dintre efecte se vor extinde pe mai multe luni şi chiar ani, după care se vor diminua gradat. Totuşi, o esenţă a lor va continua să rămână „încastrată” la nivelul tău celular, deoarece acolo s-a realizat un salt energetic semnificativ.”
    „– Putem folosi aceste secrete pentru binele omenirii, fără să fie neapărat necesar să le dezvăluim, a insistat Méntia.
    - Desigur, însă există un timp pentru toţi şi pentru toate, a răspuns Elinor. Ceea ce oferi trebuie să se adreseze cuiva care este „aproape”, ca nivel de conștiință, de cadoul primit. Altfel, acea persoană nu va şti să preţuiască ceea ce primește. Există şi dispense, dar totdeauna ele au un scop bine definit şi benefic. Însă la gradul de agitaţie şi de ignoranţă a societății din prezent, a împărtăşi astfel de secrete înseamnă sinucidere curată. Lucrurile trebuie făcute cu o anumită pondere şi în mod echilibrat.
    - Dacă aşteptăm prea mult echilibrul, degradarea ADN-ului ar putea deveni prea mare, a insistat Méntia.
    - Natura are înţelepciunea ei. Vom vedea ce soluţie de compromis ar putea fi găsită. Ideea de dozare a esenţelor spagirice în anumite emulsii şi amestecuri din plante este bună, dar factorul subtil şi consecinţele sale trebuiesc analizate foarte bine. Astfel de esenţe conţin doar părţile volatile ale plantelor, deci în final este necesar ca ele să aibă un „corp” pentru a putea fi folosite cu succes în vindecare. Sarea, ca principiu alchimic, ajută la fixarea volatilului, al unei astfel de esenţe, însă ea trebuie în prealabil să fie foarte bine purificată. Asta implică o muncă ardentă şi îndelungată. Se pot obţine astfel esenţe cu virtuţi înalte, chiar dacă ele sunt determinate, adică au caracteristicile ce definesc planta iniţială din care au provenit.”
 
... lucrarea de fata încheie atât un ciclu numerologic (ciclul lui 7), cât şi misterul ultimului tunel, rămas neexplorat de autor până în anul 2015. După prezentarea expediţiei, volumul face o foarte interesantă „turnură”, orientându-se către un proiect special, ce atrage o colaborare inedită cu orașul subteran Apellos, dar și cu partea americană.
 
Ni se pare de asemenea foarte interesant că, pentru prima dată după aproape 14 ani, Radu Cinamar ne oferă în cartea de fata, Cristalul eteric - Al treilea tunel date suplimentare despre enigmaticul Elinor, un alchimist desăvârşit.
 
Cartea prezintă de asemenea o informație-cheie, îndelung dezbătută şi considerată până acum un mister neelucidat, care se referă la originea reală a Lunii. Totul este explicat în amănunt şi în mod cronologic, la fel ca şi în cazul elementelor despre originea omului, prezentate în Geneza uitată. Este uluitor și totodată fascinant, dar cu atât mai mult aceasta ne deschide orizonturile cunoașterii și ale evoluției noastre individuale...
 
CUPRINS:
 
Ultimul secret: ramificația spre Irak... 7
Eden – o versiune derivată a „scaunului“ special... 37
Noi perspective în dezvoltarea proiectului... 57
Constante, simboluri si arhetipuri extraterestre pe Pământ... 83
O viziune superioară... 105
Primele experimente în „mașina timpului și spațiului“... 125
Conexiunea cu Apellos... 147
Elinor și Mentia – o discuție memorabilă... 175
Proiectul Geamăn... 221
Luna: origini și devenire... 257

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0578 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.