Cronici din lumea de dincolo - Chico Xavier

Cronici din lumea de dincolo - Chico Xavier
Preț: 24,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Cronici din lumea de dincolo - Chico Xavier
 
... mulţi oameni cumsecade de pe Pământ cred că după ce va traversa apele Întunecate ale Aheronului, fiinţa umană va găsi pe malul celălalt fântâna minunată a înţelepciunii.
 
Astfel, după ce s-a scăldat în apele prodigioase ale morţii un om bun care vindea clătite pe Pământ s-ar întoarce la scenariul vieţii fiind capabil să se pronunţe asupra tuturor problemelor care frământă gândirea umană.
Dar nu este deloc aşa!

Fiecare individ işi păstrează în lumea de dincolo condiţia evolutivă care îl caracteriza pe Pământ. Fiecare entitate care comunică este deci un om... dezîncarnat, cu excepţia, bineînţeles, a spiritelor misionare elevate care se încarnează din când în când cu abnegaţie în lume, fără a-i putea îndrepta mizeria şi nici îngusta ei relativitate.
 
Atunci când suntem răpiţi de imperiul umbrelor, noi nu rătăcim prin peisaje lunare sau In Cerul teologilor. Lumea noastră este în totalitate o lume a tranziţiei.

Deja In Anglia, Raymond, fiul dezlncarnat al lui Sir Oliver Lodge, cu sprijinul autorităţii ştiinţifice a tatălui său, le-a vorbit oamenilor din lumea pământească despre peisajele noastre stranii, pline de lucruri asemănătoare celor din viaţa şi activităţile noastre de pe Pământ. Încântările sale descriptive nu au impresionat spiritul rigid al ştiinţei oficiale şi au provocat exclamaţiile peiorative ale multor filosofi spiritualişti.

In ceea ce mă priveşte, nu mai vreau să fac să treacă ochii curioşi ai cititorilor mei pe sub Arcul lui Esop, scoţându-mi creaţiile din Butoiul lui Diogene. Acum, mai mult ca niciodată, recunosc faptul că fiecare înţelege lumea cum poate şi nu caut să provoc râsul nepăsător al semenilor mei. Doresc doar să le trezesc inimile către aspectele nobile şi folositoare ale vieţii.
 
Aşadar, pentru a vă transmite ceea ce am ajuns să consider aici ca fiind cel mai important mesaj de pe Pământ, trebuie să vă vorbesc despre un loc din vasta locuinţă a spaţiilor în care ne aflăm, numit Marele Salon al Invizibililor.
 
 
CUPRINS:
 
Introducere    

1    — Dintr-o locuinţă a lumii de dincolo    
2    — Scrisoare pentru cei care au rămas    
3    — Copiilor mei    
4    — In locuinţa morţilor    
5    — Iuda Iscarioteanul    
6    — Celor care se află încă în întunericul lumii
7    — O dulce compensaţie        
8    — De dincolo de mormânt    
9    — Oh! IenisalimeL. Ierusalime!    
10    — Despre Piratininga    
11    — Inimă de mamă    
12    — Intrevederea umbrelor    
13    — Ziua patriei    
14    — Un sceptic    
15    — Porunca învăţătorului    
16    — Trecerea lui Richet    
17    — Hauptmann    
18    — Casa Ismael    
19    — Scrisoare către    
20    — Petru, Apostolul    
21    — Marele Misionar    
22    — Legenda lacrimilor    
23    — Scrisoare deschisă către
24    —  Pacea şi adevărul
25    — Socrate        
26    — Scrisoare către Iisus
27    — Cel mai important mesaj
28    — Răspuns la o scrisoare..
29    — Tiradentes    
30    — Problema longevităţii
31    — Elogiul muncitorului
32    — Aniversarea Braziliei
33    — 0 instituţie venerabilă
34    — Scrisoare pentru mama
35    — Imi iau rămas bun,     
Glosar    

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0721 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.