Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Cruciada fecioarelor - Volumul II

Cruciada fecioarelor - Volumul II
Autor:
ISBN: 973-749-74-37
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 350
Format: 13x20
2010,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Cruciada fecioarelor - Volumul II''


....Kai Meyer a scris 50 de cărţi – unele pentru adulţi, altele pentru adolescenţi. Cărţile lui sunt în mare parte istorice cu puternice influenţe fantastice. În Germania cărţile sale s-au tipărit în peste 1,5 milioane de exemplare, câştigându-şi rapid popularitatea.
În Statele Unite ale Americii lucrările din seria THE WATER MIRROR au fost tipărite în trei ediţii înainte de a fi livrate în librării, iar seria lui de fantezie întunecată SEVEN SEALS a avut un succes substanţial în Japonia.
Ediţia britanică a lucrării THE FLOWING QUEEN / THE WATER MIRROR a câştigat în anul 2007 premiul Marsh pentru cea mai bună carte tradusă pentru copii. În anul 2007 romanul său istoric – THE VOW - a fost ecranizat de celebrul regizor german Dominik Graf.

Kai Meyer a scris şi scenarii, dintre care două au fost deja ecranizate. Este autorul unei cărţi ilustrate, PANDORAMICUM, şi este unul din creatorii jocului fantastic ENGEL. "Anul 1210. O nouă sfântă străbate ţara şi cheamă la cruciada fecioarelor. Nimeni nu ştie cine este ea în realitate, dar toţi îi şoptesc numele: Magdalena. Este tânără şi are un dar diavolesc: vorbeşte ca îngerii.

Este cea mai bună mincinoasă din lume şi, totuşi, nici ea nu recunoaşte adevărul: căci şi ea, ca şi cele cinci mii de fete care o urmează sunt victimele cumplitului joc al intrigilor Bisericii.
Ele vor muri pentru a masca cea mai mare conspiraţie a creştinătăţii. Până când sfânta se va ridica împotriva papei şi principilor şi va ameninţa să arunce lumea în haos ..."
............

Cu milioane de cărţi vândute în lumea întreagă, Kai Meyer este unul din cei mai de succes autori ai Germaniei, romanele lui fiind traduse în 27 de limbi. Kai Meyer s-a născut în 1969, în nordul Germaniei.

A început colegiul la Universitatea din Bochum, Germania, unde a studiat cinematografie, teatru şi filosofie. După un an a renunţat la colegiu pentru a lucra la un ziar.
A scris primul său roman, la douăzeci de ani, roman care i-a fost publicat când avea doar 24 de ani.


Autor: Kai Meyer

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Cărți noi - Thriller & Mistery

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1006 sec
loader
Caut in catalog...
loader