Crucificatorul - Nela-Diana Radu Grigorescu

Crucificatorul - Nela-Diana Radu Grigorescu
Preț: 33,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 238
Format: 14x20

DESCRIERE

Crucificatorul - Nela-Diana Radu Grigorescu

 
... poate că esenţa vieţii se află tocmai în înţelegerea anumitor lucruri. Undeva între Cer şi Iad, se află omul, fără a putea să-şi schimbe soarta. Şi de ce s-o schimbăm când soarele răsare pentru noi, frunza înverzeşte tot pentru noi şi Cerul e acolo pentru a ne proteja?

Fericirea nu există decât în propriul univers şi deseori alergăm după ea, fără să ne dăm seama că e în noi sau lângă noi. Suntem alcătuiţi din umbră şi vis.

Timpul se scurge picătură cu picătură asemeni unei clepsidre uriaşe, care în loc de nisip conţine propria noastră viaţă. în căutare de valori sau nu, vremea trece ducând pe aripile ei, anii noştri. Abia reuşeşti să fii copil şi te trezeşti că ai şaptesprezece, apoi douăzeci şi cinci, apoi treizeci de ani.
 
De aici alte căutări şi alte visuri. încerci să trăieşti croindu-ţi existenţa după amintiri şi încerci să le ajustezi, în aşa fel încât până la şaizeci de ani să nu mai faci greşeli. Apoi, deodată oboseşti şi timpul devine subiectiv.

REVIEW-URI

Rating general
5 (3 review-uri)
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5

O carte buna

Am citit cartea cu sufletul la gură. Cu ajutorul autoarei nu m-am simțit pe lângă acțiune, eram mereu acolo. O recomand!
5

Foarte captivanta!

Un roman deosebit cu un subiect foarte interesant ! Merita achizitionata!
5

Un roman captivant

Am citit cartea în mai puțin de 48 de ore. E captivantă! Am citit prima jumătate pe nerăsuflate , iar pe cealaltă cu inima tremurând de emoție. Un amalgam de sentimente, un sfârșit neprevăzut, personaje diferite și bine conturate. Recomand cu căldură!
Created in 0.0555 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.