Cu germana la inceput de drum

Cu germana la inceput de drum
Preț: 44,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2019
Pagini: 312
Categoria: Limba germana

DESCRIERE

Cu germana la inceput de drum - Adriana Danila

 
Lucrarea de fata se adreseaza  in primul rand persoanelor aflate la inceput de drum in invatarea limbii germane si are drept obiectiv principal fixarea cat mai buna a structurilor gramaticale  fundamentale  corespunzatoare  nivelului  de  limba   A1 si  A2.  Ea  constituie  un instrument  practic  pentru  toti  cei  care  doresc  sa-i  insu
seasca si  sa-si  sistematizeze cunostintele  de  gramatica  necesare  primului  nivel  deoarece  pune  la  dispozitie  exercitii  care ajuta la insusirea regulilor de baza si a exceptiilor din gramatica limbii germane.

Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa lucreze individual, s-a inclus  la sfarsitul manualului Cheia exercitiilor. 
 
De  asemenea,  pentru  o  mai  buna   intelegere  a  cerintelor si raspunsurilor au fost marcate cu diferite caractere anumite cuvinte-cheie din cadrul exercitiilor respectiv de la cheia exercitiilor, considerate importante:    

  - cu caracter boldit si italic cuvintele cheie din cadrul cerintelor (de ex. nominativ, acuzativ, prezent, perfect, preterit, caz etc.)  

 - cu caracter boldit / italic / linie diferite informatii gramaticale, dintre care enumeram:  

 -particula separabila a verbelor cu particula separabil a (einschalten); 

- terminatiile personale / schimbarea vocalei la verbele la timpul prezent(schlafst; lebt), la timpul preterit (machte; schrieben). 

- verbele auxiliare (ist; habe);  

- verbele la participiu (versucht; empfohlen); 

-predicatul compus in cadrul propozitiei (Wirwollten den ganzen Nachmittagfernsehen.; Die Touristen haben  die Erklarungen verstanden.); 

- gradul comparativ (harter als); 

- gradul superlativ (am feuchtesten); 

- terminatia pronumelui posesiv (deine);
  
- terminatia adjectiv

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0791 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.