Cu matematica la RUCSAC - Caiet pentru Matematica si explorarea mediului - clasa a II-a, semestrul al II-lea

Cu matematica la RUCSAC - Caiet pentru Matematica si explorarea mediului - clasa a II-a, semestrul al II-lea
Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 80
Format: 21x29
Categoria: Clasa a II-a

DESCRIERE

Cu matematica la RUCSAC, Caiet pentru Matematica si explorarea mediului - clasa a II-a, semestrul al II-lea - Mihaela Singer

 

Matematica, asa cum este abordata in Caietul intitulat \"Cu matematica la rucSAC - la SCOALA, ACASAin COMUNITATE\", il ajuta pe copil sa inteleaga mai bine, intr-un mod firesc si prietenos, mediul in care traieste.

In tot cuprinsul caietului, preocuparea este de a reda nu numai litera, ci si spiritul Programei de matematica si explorarea mediului in vigoare pentru anul scolar 2018-2019, printr-o integrare autentica a conceptelor specifice Stiintelor naturii cu acelea de Matematica.

Cele cinci unitati ale semestrului al II-lea acopera integral cerintele programei scolare, au o tematica unitara, urmarita sistematic, si creeaza contexte familiare copilului.

Fiecare lectie are o structura clara si este asociata unei singure pagini, pentru a facilita parcurgerea sistematica. In acelasi timp, fiecare pagina avanseaza gradat, de la simplu la complex, de la experienta concreta la interiorizari abstracte.

Caietul il calauzeste pe copil spre virtuti demne de dezvoltat, invitandu-l, periodic, sa analizeze o suita de actiuni cu incarcatura valorica si sa decida care este virtutea semnificativa. Trebuie sa faca acest lucru selectand si lipind un autocolant (deci actionand practic), precum si alegand un cuvant potrivit dintr-o lista (deci mobilizand un nivel abstract de gandire).

Parintii au un rol deosebit de important in aceasta etapa de formare a copilului. Astfel, fara a insista sau plictisi, caietul ofera un ghidaj simplu ce sugereaza activitati pe care parintele si copilul le pot face impreuna, in contexte cotidiene, generand premise de a se intelege si cunoaste mai bine unul pe celalalt.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0541 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.