Cu tine in Paris - Clementine Beauvais

Cu tine in Paris - Clementine Beauvais
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Format: 13x20

DESCRIERE

Cu tine in Paris - Clementine Beauvais

 
... primul lucru pe care-l facu Evgheni după ce ajunse la cimitir, fu să-şi caute din priviri mama, tatăl, surorile, bunica, vrând să-i evite cu orice preţ — da, asta voia.

Simţea o dorinţă copleşitoare ca, înainte de a se duce la mormântul bunicului său, să caute pe internet numele Tatianei.

Era enervant, cad reţeaua nu prea avea acoperire în cimitirul ăsta; zărise deja întreaga familie îndoliată, plângând, surori-gândaci, rude-umbrele, şi pe bătrân îl văzu în sicriu zăcând, dar dura o veşnicie să se încarce pagina, nu vedea decât un  rând în partea de sus: „219 000 rezultate”— se îndoia că putea consulta 219 000 de rezultate fără ca ai lui să observe că încă nu sosise...
 
.........
 
... Evgheni scutură telefonul mobil, tot aşa cum sufli peste un smart card ca să-l faci să funcţioneze din nou.
Superstiţie electronică.
 
Pagina tot nu se încărca. Tehnologie nenorocită şi de rabat. încercă să caute reţeaua manual.
 
—Evgheni încă nu a venit? întrebă sora lui, Evelyne.

—II sun acum,  răspunse cealaltă soră, Marguerite.
 
Vibraţii.
 
Un mic telefon verde, stilizat, iconiţă idioată inventată de nişte cretini aroganţi de la Apple, pentru adulţi infantili analfabeţi imbecili, apăru pe ecranul telefonului său, acoperind cele 219 000 de secrete publice ale Tatianei.

Mânat de simţul datoriei, răspunse:

— Alo?
— Alo! Evgheni? Unde eşti?
— Chiar aici.

Şi apăru din spatele mormântului familiei Tremblay, luându-şi prin surprindere familia, care nu venise aici ca să se joace de-a v-aţi ascunselea...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0537 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.