Cu totii suntem facuti din molecule (Susin Nielsen)

Cu totii suntem facuti din molecule (Susin Nielsen)
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
Anul publicării: 2017
Pagini: 266
Format: 14x20

DESCRIERE

Cu totii suntem facuti din molecule (Susin Nielsen)

 
... familia mea e fubar.
 
Ăsta e cuvântul pe care prietena mea cu jumătate de normă, Claudia, l-a folosit ieri la şcoală pentru a-şi descrie propria familie. I-am spus că habar n-am ce înseamnă, iar ea mi-a zis: — Are noimă, fiindcă tu eşti o habarnistă.
 
Apoi mi-a explicat că e un termen militar. E prescurtarea de la „Effed Up Beyond All Recognition”, doar că militarii nu spun „effed”.
 
Vedeţi voi, Claudia trăieşte de câţiva ani într-o familie mixtă. Are un tată vitreg nemernic şi două surioare vitrege josnice. Aşa că pricepe întru totul nebunia care este pe cale să mi se întâmple.
 
Tocmai am împlinit paisprezece ani, aşa că ea zice că trebuie să mai aştept doi ani înainte să pot să-mi angajez un avocat şi să devin neconstipată. Staţi. Nu-i bine. Sunt nevoită să caut întruna cuvântul. Vreau să spun emancipată.
 
Potrivit Claudiei, înseamnă că poţi să divorţezi de părinţi şi să te eliberezi de ei pentru totdeauna. Şi Claudia vrea să divorţeze de familia ei.
 
Aşadar, cu toate că e cam otova în talie şi nu-şi spală părul destul de des şi nici măcar nu se apropie de statutul meu social, pricepe binişor prin ce trec.
 
Ceea ce mă zgândără cu adevărat, totuşi, e că familia mea n-a fost mereu FUBAR. Timp de doisprezece ani şi jumătate a fost perfectă. Tata lucrează la o agenţie de publicitate, iar mama prezintă ştirile locale de seară.
 
Ambii arată bine pentru nişte oameni în vârstă şi nu sunt arogantă, însă chiar nu exagerez atunci când spun că am moştenit tot ce au ei mai bun.
 
Avem un combi Volvo argintiu aproape nou şi, până acum un an şi jumătate, în fiecare vacanţă din martie mergeam în excursie în Maui.
 
Avem o casă modernă, mare, cu încă o casă în miniatură în curtea din spate, care se numeşte casa de pe alee...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura universala

Created in 0.0461 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.