Cum reducem hipertensiunea arterială fără medicamente

Cum reducem hipertensiunea arterială fără medicamente
Preț: 38,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3265-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 216
Format: 16x22

DESCRIERE

Cum reducem hipertensiunea arterială fără medicamente. Program de reducere a tensiunii arteriale. Identificarea și eliminarea factorilor de risc - Claudia Laupert-Deick

 
... din păcate, prea puţini hipertensivi sunt trataţi corespunzător. Doar aproximativ 25% dintre pacienţii hipertensivi trataţi au tensiune arterială normală. Chiar mai rău, aproximativ 30% dintre pacienţii cu hipertensiune arterială nu ştiu despre hipertensiune, deoarece tensiunea arterială nu le-a fost măsurată niciodată. Este vorba în special de adulţi tineri şi de vârstă mijlocie.

Principalul motiv pentru care hipertensiunea nu este atât de des identificată e acela că nu provoacă disconfort. Un număr redus de oameni cu hipertensiune suferă de dureri de cap, ameţeli, sângerări nazale sau dureri de inimă.
 
Majoritatea hipertensivilor nu au nicio manifestare fizică. Pentru mulţi dintre aceştia, hipertensiunea arterială este mai degrabă un „stimulent". Cu toate acestea, fiindcă hipertensivii adesea obosesc repede, stimulentul este valabil doar pentru performanţe pe termen scurt...
 
... hipertensiunea arterială în sine nu face rău. Exact din acest motiv pentru hipertensiv este atât de dificil să-şi dea seama când tensiunea arterială se află în creştere. „Absenţa durerii" reprezintă o problemă majoră în diagnosticarea şi terapia hipertensiunii.
 
Deoarece nu putem simţi hipertensiunea, este important să ne măsuram ocazional tensiunea arterială. Doar în acest fel pot fi identificaţi hipertensivii care de cele mai multe ori rămân nedescoperiţi.

Hipertensiunea este, de asemenea, numită „ucigaş tăcut“, deoarece, din păcate, de multe ori trece neobservată şi neidentificată pentru o lungă perioadă de timp, dar poate duce brusc la consecinţe grave asupra sănătăţii (accident vascular cerebral, atac de cord).
 
Terapie
Doar un tratament prompt şi corect protejează împotriva consecinţelor hipertensiunii. Scăderea consecventă a tensiunii arteriale poate reduce drastic riscul de accident vascular cerebral, insuficienţă cardiacă sau insuficienţă renală, lucru valabil indiferent de vârstă.
 
Succesul terapiei antihipertensive este chiar mai mare la vârste mai înaintate. Scopul oricărui tratament pentru hipertensiunea arterială, cu sau fără medi-caţie, este, prin urmare, normalizarea tensiunii arteriale ca o condiţie pentru reducerea riscurilor majore pentru sănătate şi creşterea speranţei de viaţă.
 
Terapia scăderii tensiunii este una dintre cele mai reuşite măsuri preventive şi terapeutice în medicina modernă. Beneficiile acesteia le depăşesc cu mult pe cele care pot fi obţinute prin terapia de scădere a colesterolului, de exemplu...
 
DIN CUPRINS:
 
Mici ajutoare pentru viata de zi cu zi
Cum ne Lăsăm de fumat?
Mişcare
Programul de succes:
Mişcare şi sport
Mişcarea: un medicament eficient
Ce influentă are mişcarea asupra hipertensiunii arteriale
Mecanismele sportului şi mişcării
Ce activităţi şi sporturi sunt adecvate?
Găsiţi măsura potrivită
Determinaţi propriul standard
Ce se întâmplă în timpul activităţii fizice?
Efortul de anduranţă este ideal
Nu vă temeţi de sala de gimnastică
Tensiunea arterială joacă un rol în timpul jocului?
Putem reduce stresul prin mişcare şi sport?
Alpinismul determină creşterea tensiunii?
Cât de mult ne stimuLează clima marină?
 
.........

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0476 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.