Cum sa ai o viata mai buna - Dale Carnegie

Cum sa ai o viata mai buna - Dale Carnegie
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-33-4141-0
Anul publicării: 2019
Pagini: 160
Format: 13x20

DESCRIERE

Cum sa ai o viata mai buna - Dale Carnegie

 
Concentrarea asupra reuşitelor

Secretul este să ne concentrăm pe succesele şi realizările din trecut şi pe lucrurile bune pe care le-am realizat. Este mult mai uşor să te gândeşti la eşecuri; alţii abia aşteaptă să ţi le amintească. însă, când ne gândim la reuşite, perspectiva se schimbă, iar încrederea în noi înşine creşte.

O metodă utilă pentru a ajunge în acest punct este să faci o listă cu succesele şi reuşitele obţinute de-a lungul vieţii. La început, realizarea unei astfel de liste s-ar putea să fie dificilă, dar, cu perseverenţă, vei adăuga lucruri noi şi încrederea ta va creşte.

Henrietta, reprezentant de vânzări pentru o firmă imobiliară din Orlando, Florida, a primit o scrisoare de la o clientă în care aceasta îşi exprima recunoştinţa pentru faptul că o ajutase să-şi găsească locuinţa pe care şi-o dorea.
 
Henrietta le-a arătat scrisoarea tuturor colegilor din birou, iar şeful ei i-a propus crearea unui dosar în care să pună această scrisoare şi cele ce vor urma. I-a spus: „Acesta va fi dosarul succesului tău. Aceste scrisori îţi vor ridica moralul atunci când lucrurile nu vor merge bine. Ele sunt dovada că ai reuşit înainte şi că o vei face din nou“.

Henrietta i-a urmat sfatul, dar cum fiecare reuşită nu era însoţită şi de o scrisoare de mulţumire, a creat şi un jurnal al reuşitelor.
 
In acest jurnal îşi trecea realizările importante, cum ar fi încheierea unei vânzări importante, obţinerea unui contract nou cu o firmă de construcţii, realizarea celui mai mare procent de vânzări într-o lună etc.

Cu toţii ne confruntăm cu perioade mai puţin bune, la fel ca şi Henrietta. Când nu încheia o vânzare importantă, când se confrunta cu o perioadă mai dificilă sau când era tristă,..
 
CUPRINS:
 
Prefaţă    


1.    Cum să-ţi consolidezi încrederea în tine   
2.    Cum să devii cu adevărat entuziasmat  
3.    Stabileşte-ţi şi atinge obiective realizabile   
4.    Prima impresie   
5.    Tu eşti cel mai bun factor motivational
6.    Concentrează-te asupra aspectelor pozitive  
7.    Fii curajos!  
8.    Invinge-ţi temerile  
Cuvânt de încheiere  
Despre autor   

Despre Dale Carnegie &c Associates, Inc   
Despre editor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

31,50 RON
35,00 RON (-10%)
43,20 RON
48,00 RON (-10%)
Created in 0.0517 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.