Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Cum sa fii fericit - sau macar mai putin trist

Cum sa fii fericit - sau macar mai putin trist
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Format: 13x20
23,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cum sa fii fericit - sau macar mai putin trist (Lee Crutchley)

 
... această carte conţine toate acele lucruri mărunte pe care eu le-am testat. Toate exerciţiile au rezultat – uneori în mod abstract – în urma cercetărilor și experienţelor mele și sunt bazate pe experimente știinţifice demonstrate.
 
Unele dintre ele au funcţionat în cazul meu, altele nu, și sunt convins că la fel va fi și în cazul tău. Însă mai important este să-ţi amintești de ele atunci când ai nevoie.
 
Ceea ce va fi, poate, mai greu decât pare. Probabil vor fi anumite pagini în această carte care ţi se vor părea incomode, însă odată ce te vei fi obișnuit cu asta, vei vedea că e un lucru bun.
 
Există un exerciţiu pe care îl poţi face ca să înţelegi mai bine ce vreau să spun. Dă-ţi degetele pe spate până când vei simţi un disconfort și ţine-le așa câteva momente.
 
Primul impuls va fi să te oprești pentru că nu e o senzaţie tocmai plăcută. Însă dacă îţi vei menţine degetele în acea poziţie, vei vedea că disconfortul va dispărea repede. Îţi vei da seama că durerea nu este chiar atât de puternică precum îţi închipuiseși, și pe măsură ce durerea se va atenua, va fi înlocuită de căldură.
 
Când vei da drumul degetelor, probabil chiar te vei simţi un pic mai bine. Adu-ţi aminte de aceste senzaţii dacă, atunci când vei parcurge această carte, vei avea un sentiment de disconfort, și nu te lăsa.
 
Cel mai important aspect pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când vrei să fii mai puţin trist e că va fi nevoie să faci un efort, oricât de mic. Știu că asta nu sună deloc distractiv și știu, de asemenea, cât de greu poate fi uneori.
 
Vor mai fi zile în care nu vei vrea să ieși din casă, sau să vorbești cu cineva, sau chiar să te dai jos din pat – această carte te va ajuta până și în asemenea zile.
 
Există alinare chiar și atunci când ai nevoie să te afunzi în tristeţe, poţi primi un bobârnac chiar și atunci când îţi e bine și poţi avea nevoie de încurajare chiar și în zilele tale cele mai bune.
 
Iar singurul lucru pe care trebuie să ţi-l promiţi este că nu te vei da bătut niciodată. Și chiar dacă nu știu secretul care te-ar putea face să te simţi fericit, îţi promit că această carte te va ajuta să fii mai puţin trist...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.6012 sec
loader
Caut in catalog...
loader