Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Cuplul din vecini - Shari Lapena

Cuplul din vecini - Shari Lapena
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 344
Format: 13x20
39,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cuplul din vecini - Shari Lapena

 
... Richard Dries se plimbă de colo-colo prin camera de zi a fiicei lui, cu inima bătându-i să-i iasă din piept. Se uită la soţia şi fiica lui, îmbrăţişate pe canapea, şi îşi abate repede privirea. Este cu nervii întinşi la maximum şi extrem de frustrat din cauza ginerelui său.
 
Nu i-a plăcut niciodată Marco. Iar acum — ce Dumnezeu?! — cum a putut Marco măcar să se gândească să nu se ducă la întâlnire? Ar putea să strice tot! Richard se uită din nou îngrijorat la soţia şi fiica lui şi continuă să se plimbe apăsat în sus şi-n jos.
 
Măcar poate înţelege de ce Marco a crezut că el, Richard, a sunat la poliţie. Incă de la început, când Marco a insistat să nu anunţe poliţia, Richard a fost de părere că ar trebui să le spună despre schimb, dar toţi ceilalţi l-au contrazis.
 
Le-a spus că cinci milioane de dolari înseamnă o mulţime de bani, chiar şi pentru ei. Le-a spus că nu este convins că fetiţa mai este în viaţă.
 
Insă a promis că nu va anunţa poliţia şi nu a făcut-o. Nu se aşteptase ca Marco să se îndoiască de el în ultima clipă şi să rişte totul neducându-se să facă schimbul.
 
Ar face bine să se ducă, naiba să-l ia! Miza e prea mare ca Marco s-o ia razna. După treizeci de minute, Marco ajunge la locul stabilit.
 
Este la o jumătate de oră distanţă de oraş, dacă o iei pe autostradă, şi încă aproape treizeci de minute spre nord-vest, pe o şosea şi apoi pe un drum forestier. Au ales o fermă părăsită cu un garaj vechi la capătul aleii principale.
 
Marco parchează în faţa garajului. Uşa acestuia este închisă. Locul pare pustiu, dar Bruce trebuie să fie undeva în apropiere, urmărindu-l.
 
Cora probabil este în garaj. Marco se simte ameţit. Coşmarul se apropie de sfârşit. Marco iese din maşină. Lasă banii în portbagaj şi se duce ia uşa garajului. Apucă mânerul. E înţepenit, dar trage zdravăn de el. Uşa se ridică cu un zdrăngănit puternic.
 
Inăuntru este întuneric, mai ales după lumina intensă a soarelui. Ascultă atent. Nimic. Poate Cora doarme. Apoi vede un scaun de maşină pentru bebeluşi aşezat pe podeaua murdară, în cel mai îndepărtat colţ, cu o pătură albă aşezată peste mâner. Recunoaşte pătura Corei. Se repede spre scaun, se apleacă şi smulge pătura...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.2409 sec
loader
Caut in catalog...
loader