Curiosul caz al lui Origami Yoda

Curiosul caz al lui Origami Yoda
-8%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Format: 14x21
Preț: 31,56 RON
34,30 RON (-7,99%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Curiosul caz al lui Origami Yoda - Tom Angleberger

 
... din câte ştiu, atunci a fost singura dată când unul dintre noi a invitat o fată la dans. Nu e ca şi cum nu ne-am dori. De fapt, noi ne petrecem aproape fiecare Seară a Distracţiei dezbătând acest subiect şi dorindu-ne să apară vreo fată care să ne invite ea pe noi. (Odată, aproape că l-am făcut pe Kellen să o invite pe Rhondella la dans, dar a venit mama lui si l-a luat chiar înainte să se ducă la ea).

De data asta, Kellen şi Harvey încercau să mă convingă pe mine să o invit pe Hannah, care stătea cumva între scenă şi masa cu gustări.

-    Uită-te la ea cum stă acolo singură, a spus Kellen.

-    Da. Şi sunt sigur că te place, a zis şi Harvey.

Ştiu că nu trebuie să am încredere în Harvey, dar ideea mă tenta. Adică Hannah nu e chiar fata pe care o plac cel mai mult - aceea este Sara, pe care îmi e teribil de frică să o invit la dans.

Dar Hannah s-a purtat întotdeauna frumos cu mine. Poate va accepta. Şi apoi, poate Sara ne va vedea, va fi geloasă şi va vrea să danseze cu mine. Si atunci ea mă va invita si nu voi mai fi eu nevoit să o fac!

Pentru că am stat de atâtea ori acolo fără să fac nimic, doar ideea de a invita o fată la dans m-a făcut să mă simt ciudat - chiar dacă nu era vorba despre Sara, era tot o fată şi era tot dans. (Slavă Cerului că la Serile Distracţiei nu se pune niciodată muzică lentă pe care eşti nevoit să-ţi atingi partenerul când dansezi!) îmi tremurau mâinile si îmi simţeam stomacul agitat ca atunci când a intrat tata cu maşina într-un hidrant.

„Da! Asta e şansa mea“, m-am gândit eu. „O voi face.“

Chiar mă duceam spre ea când Dwight a sărit de pe scenă şi m-a oprit...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0552 sec