Cuvantul e crima - Anthony Horowitz

Cuvantul e crima - Anthony Horowitz
-6%
Preț: 31,96 RON
34,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 360
Format: 11x18

DESCRIERE

Cuvantul e crima - Anthony Horowitz

 
.. imediat după ora 11, într-o dimineaţă însorită de primăvară, genul de zi când lumina soarelui e aproape albă şi promite o căldură care are darul să înşele, Diana Cowper a traversat Fulham Road şi a intrat într-o firmă de pompe funebre.

Era scundă şi cu aspectul tipic femeilor de afaceri: privire hotărâtă, păr tuns scurt şi, mai ales, modul în care mergea. Dacă ai fi văzut-o venind, primul instinct ar fi fost să te dai la o parte din calea ei şi s-o laşi să treacă.
 
Şi totuşi, nu exista nimic neplăcut la ea. Era trecută de şaizeci de ani şi avea un chip rotund, drăguţ. Era îmbrăcată cu haine scumpe - un impermeabil deschis la culoare şi descheiat, scoţând la iveală un jerseu roz şi o fustă gri.
 
La gât purta un colier greu din mărgele şi pietre, care putea sau nu să fie scump, şi câteva inele cu diamant, care cu siguranţă erau scumpe. Pe străzile din Fulham şi South Kensington vedeai multe femei ca ea. Pesemne că mergea să prânzească undeva sau să viziteze vreo galerie de artă.

Firma de pompe funebre se numea Cornwallis & Sons. Se afla la capătul unui şir de clădiri lipite una de alta, iar numele era scris cu un font clasic, atât pe faţadă, cât şi pe partea laterală, aşa încât să poată fi observat din ambele direcţii.
 
Cele două inscripţii nu se întâlneau între ele din pricina unui ceas victorian montat deasupra uşii principale, care se oprise pentru totdeauna, destul de potrivit probabil, la ora 23. 59. Cu un minut înainte de miezul nopţii...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0721 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.