Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Daca dragoste nu e, nimic nu e - Povestea unor suflete pereche, care s-au regasit

Daca dragoste nu e, nimic nu e - Povestea unor suflete pereche, care s-au regasit
-10%
ISBN: 973-17-01-50-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Ediția: 1
Pagini: 175
Format: 14x20
13,50 RON
15,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Daca dragoste nu e, nimic nu e - Povestea unor suflete pereche, care s-au regasit''


Pentru fiecare om există o pereche. Adeseori există două, trei sau chiar patru persoane care să-ţi fie pereche. Sunt persoane care provin din generaţii diferite. Călătoresc peste oceanele timpului şi prin profunzimile dimensiunilor cereşti pentru a fi alături de tine.

Ele vin de dincolo, din cer. Arată altfel decât le ştii tu, însă inima ta le cunoaşte. Inima ta le-a „ţinut în braţe” în deşerturile scăldate de lumina lunii din Egipt şi pe străvechile câmpii din Mongolia. Aţi călărit împreună în armatele uitaţilor războinici-generali şi aţi locuit în peşterile ascunse de nisip din vechime. Sunteţi uniţi pe veci, iar tu nu eşti niciodată singur.


Brian Weiss a fost uimit şi sceptic atunci când o pacientă de-a sa a început să îşi amintească traumatisme din vieţile trecute, care păreau să fie cheia care să explice coşmarurile ei repetitive şi atacurile de anxietate.

Însă scepticismul lui s-a erodat atunci când ea a început să transmită mesaje din "spaţiul dintre vieţi", care conţineau dezvăluiri remarcabile despre familia dr. Weiss şi despre fiul acestuia, care murise. Folosind terapia pe vieţile anterioare, el a reuşit să vindece pacienta şi să pornească într-o fază nouă, mai însemnată, a carierei sale

Toţi avem un suflet pereche, cineva care, pentru noi, este special. În noua sa carte, dr. Brian Weiss, psihiatru şi terapeut specializat în vieţile anterioare, descrie cazul extraordinar a doi dintre pacienţii lui – Pedro şi Elizabeth – care, în cabinetul său, şi-au amintit separat de vieţile şi existenţele lor comune. Era, oare, posibil să se fi iubit – şi să se fi pierdut – de-a lungul timpului?

Dr. Weiss ne spune că putem deveni conştienţi de prezenţa unui suflet pereche, printr-o privire, un vis, o amintire sau un sentiment. Descoperirea şi reunirea cu acest suflet îţi va aduce o imensă bucurie şi cunoaşterea că veţi fi împreună mereu, până la sfârşitul veacurilor.

„O poveste fascinantă, care vă va deschide mintea. Exploraţi misterul, înţelepciunea şi minunea vieţii şi iubirii.”

„O poveste de dragoste captivantă, care transcende timpul pe care îl înţelegem noi. Dacă dragoste nu e, nimic nu e ne poartă într-o călătorie în care două suflete împărtăşesc o iubire deosebită şi continuă să fie împreună în multe vieţi.

Această carte te face să crezi cu convingere că toţi avem cu adevărat suflete pereche şi că numai dragostea este reală.”


Autor: Brian L. Weiss

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Acelasi Suflet, Multe Trupuri
-10%
16,20 RON
18,00 RON (-10%)
Multe vieti, multi maestri
-10%
13,50 RON
15,00 RON (-10%)
Se intampla miracole
-10%
27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Prin timp spre vindecare
-10%
22,50 RON
25,00 RON (-10%)

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.6623 sec
loader
Caut in catalog...
loader