Darul sufletului tău - Robert Schwartz

Darul sufletului tău - Robert Schwartz
Preț: 28,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066393126
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Darul sufletului tău - Robert Schwartz

 
... vei întâlni aici povești despre oameni care, la fel ca tine, și-au planificat viețile înainte de naștere. Am discutat pe larg cu aceste persoane despre o anume experiență de viață, apoi le-am cercetat planurile anterioare nașterii – cu ajutorul a patru persoane excepțional de talentate, care au îndeplinit rolul de medium și de canal de comunicare.
 
În cele mai multe cazuri, le-am oferit celor patru numele complet al persoanei vizate și data nașterii, numele membrilor familiei și ale persoanelor relevante cu care am dorit să discutăm, precum și o scurtă descriere a experienței de viață asupra căreia doream să mă concentrez.
 
Această informație a fost necesară pentru ca mediumul sau canalul (și conștiința sa canalizată) să poată accesa secvența relevantă din Înregistrarea Akashică (un dosar complet non-fizic, cuprinzând tot ceea ce se întâmplă sau are legătură cu planul terestru, incluzând și planificarea noastră anterioară nașterii).
 
Înregistrarea Akashică nu e ceva static, așa cum este o bibliotecă fizică de pe Pământ. Este, în schimb, o tapiserie dinamică și vie care, atunci când este interogată, răspunde la nevoile și intențiile specifice ale investigatorului, precum și la împrejurările specifice în care sunt puse întrebările...
 
............
 
... ai putea să dobândești o înțelegere mai înaltă a semnificației profunde ce decurge din propriile experiențe, citind povestea unei persoane a cărei viață este, în aparență, complet diferită de a ta.
 
Unele experiențe prezentate în această carte sunt extrem de traumatizante. Dacă ai trăit o soartă similară, ar fi indicat să beneficiezi de susținere atunci când citești.
 
Poveștile îți sunt oferite ca sprijin iubitor în călătoria sufletului tău; dar ele nu substituie sprijinul iubitor al unei persoane care ține la tine. Înainte să ne naștem, îi alegem cu mare grijă și înțelepciune pe cei pe care-i vom iubi și care ne vor iubi.
 
Facem asta cu intenția ca viețile noastre să fie un drum pe care mai pun piciorul și alții. Te încurajez să întinzi mâna către o persoană la care ții și să-i ceri să mergeți pe această cale mână în mână.
 
Și susținerea aceasta ar putea fi, de asemenea, parte a planului tău stabilit înainte de naștere...
 
CUPRINS:
 

Introducere

CAPITOLUL 1
Vindecarea

CAPITOLUL 2
Trezirea spiritulala

CAPITOLUL 3
Intrerupere de sarcina

CAPITOLUL 4
Oferind atentie

CAPITOLUL 5
Animale de companie

CAPITOLUL 6
Relatii abuzive

CAPITOLUL 7
Sexualitatea

CAPITOLUL 8
Incestul

CAPITOLUL 9
Adoptia

CAPITOLUL 10
Saracia

CAPITOLUL 11
Sinuciderea

CAPITOLUL 12
Violul

CAPITOLUL 13
Boala mentala

Epilog

 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0523 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.