Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

De ce ai fi tu seful ? Cum sa devii un lider autentic

De ce ai fi tu seful ? Cum sa devii un lider autentic
ISBN: 973-571-746-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 232
Format: 16,5x23,5
Categoria: Leadership
34,90 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''De ce ai fi tu seful ? Cum sa devii un lider autentic''


... cartea este o abordare originală a leadership-ului, aflată în contrast cu teoriile tradiţionale, care pun accent pe un set de calităţi pe care liderii de succes ar trebui să le deţină. Rob Goffee şi Gareth Jones arată că un astfel de set de calităţi nu există.

Încercarea de a imita vreun lider celebru din lumea afacerilor nu poate avea sorţi de izbândă. Soluţia este găsirea unui echilibru între autenticitate şi adaptabilitate. Adevăraţii lideri trebuie să fie ei înşişi şi să îşi folosească resursele pe care le găsesc în interiorul lor.

Însă, totodată aceştia trebuie să se adapteze unor contexte noi. Utilizând expresia autorilor, adevăraţii lideri trebuie să fie „cameleoni autentici”. Astfel de lideri pot exista la orice nivel şi această carte încearcă să risipească prejudecata conform căreia leadershipul este apanajul celor aflaţi în vârful organizaţiei.

Mult prea des, persoanele aflate în vârful unor organizaţii nu sunt adevăraţi lideri, ci doar nişte birocraţi fără personalitate.

De ce este nevoie pentru a deveni un adevărat lider?
La această întrebare încearcă să răspundă cartea de faţă, care se adresează managerilor de la orice nivel organizaţional, dar şi tuturor acelora care vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de lider.


Autori:

Rob Goffee,
Gareth Jones

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.0992 sec
loader
Caut in catalog...
loader