De la 100 la 50 de kilograme - Vreau, pot, fac, pentru că merit!

De la 100 la 50 de kilograme - Vreau, pot, fac, pentru că merit!
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-190-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 17x20

DESCRIERE

De la 100 la 50 de kilograme - Vreau, pot, fac, pentru că merit! - Irina Reisler

 
... am avut nevoie de doi ani de gândire şi răzgândire până  să îndrăznesc să public o carte despre mine şi despre po-
vestea vieţii mele. Am adunat în ea tot ce am considerat că poate fi de ajutor şi altor oameni, bucăţi din viaţa mea despre care am simţit că ar putea deveni piese în puzzle-ul vieţii tale.

Pe paginile din stânga se derulează povestea mea de învingătoare în lupta cu kilogramele, iar pe cele din dreapta vei găsi poeziile mele (mărturisite şi publicate în premieră), gânduri pe care experienţele vieţii mi le-au adus în minte şi în suflet, dar şi sfaturi utile pentru o viaţă sănătoasă şi împlinită.
 
Toate imaginile din carte fac parte din arhiva personală, iar fotografia pe care am ales-o pentru copertă nu este întâmplător un selfie.

Am scris această carte cu vârful inimii mele. Sivei citi poveşti pe care le-am scos din miezul inimii mele, Am aşternut pe hârtie emoţii intime, bătăi ale inimii mele.
 
Aşa că te voi ruga să citeşti cartea cu inima ta, în aşa fel încât inimile noastre să se întâlnească, într-o scânteiere de magie. Acea magie pe care obişnuim să o numim „Iubire“...
 
.........
 

.. realizezi că ai ajuns în acest labirint? Că eşti o noua persoana, in viaţa ta? Eu nu am realizat imediat... Prima a fost perioada de negare. Când o prietenă mi-a spus: „Măi, vezi ce faci, că te-ai îngrăşat rău!“.
 
I-am răspuns, convinsă fiind că am dreptate: „Nu-i adevărat, mă îmbrac în aceleaşi haine ca înainta sa rămân însărcinată!" Da, anumite haine. Cele elastice. O mare păcăleală, practic îmi furam singură pălăria.

După câteva luni, mi-am dat seama că prietena mea adevăr grăieşte şi s-a instalat perioada de depresie, de orbecăială, de plâns, de suferinţă, de revoltă.
 
Alinată, evident, cu mâncare., Mâncam pe ascuns, crezând că, dacă nu mă vede nimeni, nu mă îngraş. Mâncam compulsiv, de supărare pe mine...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0513 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.