Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

De la Revolutia digitala la Era digitala (Emil Strainu)

De la Revolutia digitala la Era digitala (Emil Strainu)
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 240
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri
25,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

De la Revolutia digitala la Era digitala (Emil Strainu)

 
HIBRID ÎNTRE TELEFON ŞI PC-SMARTFONURILE

Un smartfon integrează funcţiile telefonului cu cele mai avansate funcţii ale calculatorului şi, în particular, capacitatea de a accesa servicii Internet, începând cu poşta electronică până la căutări avansate.
 
Smart-fonurile reprezintă astăzi numai o treime din numărul total de telefoane mobile, dar acest sector este unul care transformă modul în care milioane de oameni relaţionează cu resursele digitale, de la web la media, de la amuzament la software-ul managementului firmei, la serviciile comerciale şi lumea afacerilor.
 
Cuvântul smartfon a fost utilizat prima dată în 1997 de compania suedeză Ericsson pentru a descrie un echipament care nu a fost niciodată lansat pe piaţă, GS88 Communicator, ca parte a proiectului Penelope.
 
De mare importanţă, alături de componenta „smart" a acestui echipament, nu a fost atât partea de hardware - foarte puternică şi ea pentru că era prima dată când se realiza aşa ceva - cât software-ul ce reprezenta o versiune-prototip a sistemului de operare dedicat echipamentelor de telefonie mobilă, demers care oferea acestora puterea şi flexibilitatea unui calculator.
 
Sistemul de operare se numea Symbian şi a fost realizat în cooperare cu Psion, Nokia şi Motorola. Primul telefon mobil comercial care utiliza Symbian-ul a apărut în anul 2000, cu numele de Ericsson R380.
 
Până atunci erau telefoane care ofereau servicii Internet, cum ar fi e-mail-ul, însă funcţionalitatea acestora ca echipamente computerizate mobile era limitată.
 
Echipamentul Ericsson era fără putere din cauza problemelor care apăruseră, în încercările de a elabora un sis- tem de operare serios pe telefoanele mobile care făceau aceste echipamente fără putere de calcul, fără multitasking sau capacităţi de a gestiona memoria ori de a folosi limbaje de programare în care să se scrie aplicaţiile specifice.
 
Deşi R380 a fost un mare pas înainte, el rămânea restricţionat deoarece alte companii nu puteau dezvolta aplicaţii pentru el. De-abia în 2002, în urma colaborării dintre Sony şi Ericsson, s-a rectificat aceasta prin introducerea unei extensii la sistemul de operare Symbian care pentru prima dată permitea ca o a treia parte să dezvolte aplicaţii pentru el.
 
Cererea de date. în 2002, seria BlackBerry de pagere wireless a fost upgradată, ceea ce anunţa sosirea sa ca un competitor în spaţiul smartfonurilor.
 
în această etapă, în care display-urile telefoanelor şi software-ul acestora deveneau mai sofisticate, cererea pentru transferul datelor între reţelele de telefoane mobile a crescut, iar traficul a devenit mai intens, generaţia 2G a început să cedeze locul lui 3G, care avea o uriaşă capacitate de a transfera date...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

În curând...

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0946 sec
loader
Caut in catalog...
loader