De mana, pe Camino - Ovidiu Dragos Argesanu

De mana, pe Camino - Ovidiu Dragos Argesanu
Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-8790-13-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 336
Format: 14x21

DESCRIERE

De mana, pe Camino - Ovidiu Dragos Argesanu

 
Sâmbătă, 7 iulie. Saint-Jean-Pied-de-Port

Aşteptam la îmbarcare. Eram comici aşa, îmbrăcaţi de munte, cu bocanci scurţi, pălării cu boruri late şi rucsaci în spate. C. suferea din cauza asta, că nu arăta atât de bine. Ca fetele.

Rezolvasem cu echipamentul în câteva zile, într-o cursă nebună. îmi luasem cea mai mare parte din lucrurile necesare din
Decathlon. Doar tricourile, două cu mânecă scurtă si unul cu mânecă lungă şi şosetele din merinos, o lână specială, le luasem de la Himalaya. Nu mă puteam abţine să nu râd când mă uitam la ea.

-    Trebuia să mă vezi tu în halul ăsta!

-    Păi de-asta m-am şi gândit să vin. Să trecem mai repede peste toate astea. Dacă rezistăm, OK, dacă nu... asta e. îţi dai seama că, dacă o să te iubesc aşa, nasoală, o să te iubesc toată viaţa, chiar şi când vei fi babă.

-    Am trecut cam repede peste ele. Prea repede... Iar tu vei fi moş înaintea mea.

-    Şi te deranjează?

-    Nu. Mă uimeşte cum s-au petrecut lucrurile. Eu nu sunt aşa. N-am încredere în oameni. îmi trebuie timp să mă apropii de ei, de un bărbat. Eu nu sar aşa de repede în pat...

-    Asta e de-aia, genul: io n-am înghiţit niciodată!

-    Nu sunt ipocrită şi n-am de ce să mint. Dacă-mi place, o fac. Totuşi, nu înţeleg de ce am încredere în tine. Raţiunea e total împotriva şi totuşi în mine, în sufletul meu, e linişte. Eşti tot ceea ce nu mi-am dorit de la un bărbat!

-    Sărut-mâna! Eşti o drăguţă!

-    Păi, aşa şi este. îmi doream un bărbat care să nu fumeze, tu fumezi, care să nu sforăie, care să fie puţin mai înalt decât mine, să nu fie din alt oraş... Şi în niciun caz să nu fie curvar, ca tine!
 
-    Nu cred că termenul de curvar mi se potriveşte.

-    Să aibă o groază de femei în jurul lui şi să se culce cu ele...

-    Şi ce ai fi vrut, s-o fac singur?

-    Eu, una, decât să mă-ncurc aiurea, prefer să mă rezolv singură.

-    Auzi, măi femeia lui Dumnezeu, io am vorbit despre spiritualitate în pat mai mult decât în cursuri şi conferinţe! Dincolo de sex, io am folosit pretextul ăsta să le învăţ ce ştiu.

-    Foarte bine ai făcut! Doar că eu nu-mi doream un partener aşa, ca tine, cu multe variante în orice moment!...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0443 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.