Deborah - Cătălin Mihuleac

Deborah - Cătălin Mihuleac
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-50-6583-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Deborah - Cătălin Mihuleac

 
... Aurelian Leon a crescut en­gros în mijlocul unei duzine frățești, fără urmă de soră. Gloata filială a fost pentru tată – un învățător pacifist – tactica potrivită de-a scăpa de Primul Război Mondial.
 
Țara l-a luat deoparte și i-a șoptit:
 
— Prepară matale cât mai multe porții de carne de tun pentru războiul viitor, că de ăsta te-oi scuti! Cea păgubită era mama eroină, care se deșela cu fiecare sarcină.
 
Adevăru-i că nimeni, în afara blajinului ei soț, n-ar fi descoperit la ea vreo chemare sexuală, oricât ar fi cotrobăit. Poate doar popa Afteni, cealaltă vedetă locală, care și el își însămânța muierea cu o frenezie de nebănuit la un sat de cumințenia Cucuteniului.
 
12 bucăți avea învățătorul Leon; 11 bucăți – preotul, cu mențiunea că în gestiunea acestuia se ilustra sexul frumos, dacă îi putem categorisi astfel fetele, ușor de rătăcit printre orătăniile din ogradă.
 
Ai fi zis că între cei doi se statornicise o competiție reproductivă, ca o destindere după efortul intelectual și spiritual cerut de activitățile lor profesionale.
 
În această emulație procreativă, gândul conducător al fraților Leon se învârtea în jurul venirii copiilor pe lume. De unde apăreau?
 
Ce ființă misterioasă o închidea pe moașă cu mama și c-un lighean în odaie, pentru a-i înmâna după câteva ceasuri învățătorului un godăcel zgomotos?
 
Vasile – cel mai mare, tartorul – a prins la școală un fir, a investigat și i-a luminat pe frații mai mici, prin intermediul...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0422 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.