Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Deschiderea Portilor Launtrice

Deschiderea Portilor Launtrice
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 245
Format: 19x20
25,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Deschiderea Portilor Launtrice''


''Eileen Caddy''..., co-fondator al Fundaţiei Findhorn, Scoţia, îşi trăieşte viaţa în pace şi armonie urmând aceste sfaturi şi îndrumări. Alături de ea sunt alte mii si milioane de oameni de pe tot globul.

Coperta şi desenele din interior sunt realizate de un artist plastic român deosebit de talentat şi cu har, doamna Angela Pitariu Bolnavu.

Fragmente:

Cuvânt înainte


în 1953, o voce şoptită şi blândă s-a auzit pentru prima dată din adâncul fiinţei lui Eileen Caddy, o voce ce venea de la o sursă pe care ea a denumit-o Dumnezeul lăuntric.
Aceste învăţături simple pe care le-a primit de-a lungul anilor, oferă adevărul spiritual, viziunea şi înţelegerea modului de a-ţi trăi cât mai fericit viaţa, cât mai deplin şi mai semnificativ. Ghidul său a fost sursa de inspiraţie în creearea şi dezvoltarea Fundaţiei Findhorn - comunitate spirituală internaţională şi centru de educaţie holistică în nordul Scoţiei.

Ai în faţă o carte a valorilor spirituale - iubire, bucurie, pace, recunoştinţă, unitate - valori pe care le vei descoperi în mod repetat, precum şi alte valori cu un ecou la fel de mare. Ghidul ei spune "Eu voi merge foarte blând şi iubitor, mai departe şi mai departe, reamintindu-ţi lucrurile ce contează în viaţă şi o voi face până când, în cele din urmă, ele devin parte din tine, trăiesc, se mişcă, îşi au fiinţa în tine."

Acest jurnal permanent îţi oferă mesajele inspirate ale unui îndreptar fascinant şi practic, într-o manieră simplă şi directă, cu sugestii specifice pentru creşterea şi dezvoltarea ta spirituală de zi cu zi. Poate vei dori să citeşti zilnic fiecare mesaj, la trezire, pentru a-i da o nouă orientare zilei ce începe sau o vei face în familie, citindu-l cu rândul în timpul micului dejun.

Poate-l vei folosi ca bază pentru meditaţia zilnică sau îl vei reciti la culcare, ajutându-te să-ţi faci bilanţul zilei ce tocmai s-a scurs. Indiferent de cum alegi să foloseşti aceste mesaje, asimilează învăţăturile, poartă-le cu tine zi de zi, an de an, până când "ele devin parte din tine, trăiesc, se mişcă, îşi au fiinţa în tine", până când şi-au făcut tăcuta, delicata şi munca lor plin de iubire, şi anume "Deschiderea porţilor lăuntrice".

David Earl Platts

Fragmente

5 februarie

Atunci când ţi se dau responsabilităţi, poartă-le bucuros şi nu te lăsa îngenunchiat de ele. Priveşte-le cu limpezime şi nu privi printre ele, indiferent cât de dificile îţi pot părea în acel moment. Adu-ţi întotdeauna aminte că niciodată Eu nu-ţi dau mai mult decât poţi duce, fără să-ţi dau ajutorul şi puterea sa o faci.

Pe masura ce-ti duci responsabilitatile, cresti in putere si inaltime, devii de nadejde si de incredere, asa ca, Eu iti pot da unele responsabilitati si mai mari. Eu am nevoie de din ce in ce mai multe suflete de nădejde şi de încredere, care să poarte această sarcină şi mai am nevoie ca tu să doreşti şi să fii în stare să faci acest lucru, fără nici o teamă că nu ai fi în stare.

Nu fii în nici o clipă un învins! Poţi face orice atunci când îţi pui în minte asta şi când refuzi să te şi gândeşti la eşec. Doar să ştii că vei reuşi, şi chiar aşa va fi.


7 februarie

Fă-ţi timp să-ţi cercetezi inima. Iei tu de bun ceva sau pe cineva?
Te simţi vreodată plictisit sau îţi este lehamite de viaţă?
Eşti unul dintre cei care oferă sau dintre cei care primesc?

Este viaţa ta una de slujire a celorlalţi sau pretinzi anumite drepturi numai pentru tine însuţi? Nu te poţi aştepta să descoperi adevărul şi fericirea durabilă, dacă nu dăruieşti şi dacă nu-i slujeşti pe alţii fără să le ceri ceva în schimb. Numai atunci când poţi accepta o viaţă de slujire, de dăruire, o viaţă complet dedicată Mie şi în serviciul Meu, în care sinele tău propriu este uitat şi trăieşti pentru întreg, atunci poţi înţelege ce-ţi spun Eu despre viaţa ta, şi anume, că ea este cu adevărat deplină şi glorioasă şi că tu eşti foarte binecuvântat! Aşadar, începe chiar acum să-ţi dezvolţi conştiinţa, începe să trăieşti şi să munceşti pentru întreg şi apoi vei vedea cum ţi se schimbă întreaga ta viziune şi atitudine.


''Deschiderea Porţilor Lăuntrice''... este o carte concepută ca un jurnal zilnic, conţinând sfaturi spirituale practice, simple mesaje de iubire şi înţelepciune pe care autoarea, Eileen Caddy, le oferă cititorilor din întreaga lume.

De mai bine de 40 de ani acest jurnal este parcurs zilnic de mai mult de 1 milion de cititori din lumea întreaga.


Autor: Eilleen Caddy

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0962 sec
loader
Caut in catalog...
loader