Descopera bucuria din tine

Descopera bucuria din tine
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 328
Format: 13x20

DESCRIERE

Descopera bucuria din tine. 52 de meditaţii şi exerciţii pentru o viaţă liniştită şi fericită - Agasi Stassinopoulos

 
ASCULTA-TI VOCEA INTERIOARĂ SI URMEAZ-O

Când îi întreb pe oameni de ce anume vor sa se bucure cel mai mult în viaţa lor, ei îmi răspund adesea: „Aş vrea să mă simt în siguranţă.” După părerea mea, sentimentul profund de siguranţă vine din încrederea în tine însuţi.
 
Poţi să ai încredere în tine numai dacă înveţi să-ţi asculţi călăuza interioară şi faci ceea ce te îndeamnă ea. încrederea în sine se câştigă.
 
Cred că fiecare dintre noi avem o busolă interioară care ştie, clipă de clipă, încotro se îndreaptă viaţa noastră. Când eşti în armonie cu busola ta, îndrumarea şi înţelepciunea interioare devin a doua natură. Insă trebuie să-ţi dai voie să asculţi de ea.
 
Lasă-mă să-ţi spun o poveste despre ce se întâmplă atunci când îţi ignori călăuza lăuntrică. Am participat la o conferinţă la care am luat cuvântul, am dat autografe şi am interacţionat cu mulţi oameni.
 
Când am terminat, o prietenă mi-a propus să mergem împreună să ne cumpărăm pantofi. Călăuza mea interioară mă îndemna să merg acasă; eram obosită şi nu-mi doream decât să mă odihnesc.
 
Insă prietena mea este un partener de cumpărături absolut minunat şi, oricum, aveam nevoie de o pereche de pantofi comozi Aşa că am plecat la cumpărături. Mi-am cumpărat o pereche drăguţă de balerini; pe când mă îndreptam spre ieşirea din magazin, căutând în telefon aplicaţia Uber, nu am observat pragul.
 
Intr-o secundă, am fost la pământ, cu faţa! n jos: geanta şi perechea cea nouă de pantofi au zburat in stradă, iar eu mi-am luxat glezna. Am început să plâng. Prietena mea şi toţi cei din jur au fost deosebit de amabili şi m-au ajutat să ajung la maşina care mă aştepta.
 
Mi s-a dat o lecţie pe cinste, totuşi Nu am ţinut seama de călăuza mea interioară. Data viitoare când mă voi simţi obosită, dar voi încerca să-mi forţez limitele, corpul meu îşi va aminti căzătura, durerea şi entorsa.
 
Oricât de minoră ar putea să pară alegerea pe care o ai de făcut - între a ieşi în oraş cu un prieten şi a sta acasă - trebuie să-ţi asculţi vocea interioară. Zilnic, avem nenumărate ocazii s-o ascultăm.
 
Cu toţii facem lucruri pe care, de fapt, nu vrem să le facem. Teama că s-ar putea să ratăm o şansă sau sâ-i supărăm pe ceilalţi pune stăpânire pe noi.
 
Ne confirmăm participarea la evenimente şi dineuri cu luni înainte, fără ca măcar să ştim cum ne vom simţi în ziua respectivă. Apoi, ajungem să fim nemulţumiţi. Dă-ţi voie să nu te grăbeşti atunci când te hotărăşti să fad ceva sau să dai cuiva un răspuns.
 
Acordă-ţi câteva minute, opreşte-te şi gândeşte-te dacă doreşti să-ţi iei acel angajament, indiferent despre ce este vorba: evenimente cu prietenii, mai multe responsabilităţi la serviciu, cauze filantropice, angajamentele partenerului de viaţă ş. a. m. d. Ca să te respecţi, trebuie si înveţi si impui limite dare. Viaţa este mult mai frumoasa atunci când te implici în activităţi pe care le faci din tot sufletul...
 
 
DIN CUPRINS:
 
Introducere

Capitolul 1
Arta meditaţiei  
            
Capitolul 2
Eşti un „reparator" de oameni?    
 
Capitolul 3
Fă din sănătatea ta o prioritate        
 
Capitolul 4
Arta de a nu face nimic  
 
Capitolul 5
Cum să gestionezi relaţia cu oamenii care gândesc negativ  
 
Capitolul 6
Nu e nimic în neregulă cu tine      
 
Capitolul 7
Tu ştii care este „pivotul" stării tale de bine?  
 
Capitolul 8
Fă lucrurile In ritmul tău       
 
Capitolul 9
Grijile şi sufletul  
 
Capitolul 10
Manifeşti o atitudine de negare?  
 
Capitolul 11
Lasă în urmă amintirile neplăcute din copilărie
 
...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Dezvoltare personala

30,60 RON
34,00 RON (-10%)
Created in 0.0498 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.