Desculta printre pietre reci, vol. 1

Desculta printre pietre reci, vol. 1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 200
Format: 13x20
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: stoc limitat

DESCRIERE

Desculta printre pietre reci - Alexandru Chermeleu

 
... dupa succesul primelor doua carti bestseller, "Iubind-o pe Ea” si "Rai si Iad in Iubire”, doua titluri care s-au vandut la nivel national in peste 100. 000 de exemplare, Alexandru Chermeleu lanseaza primul roman in doua volume, "Desculta Printre Pietre Reci”.
 
O poveste fascinanta in care suferinta si bucuria sunt imbinate intr-un mod inedit. O calatorie alaturi de trei personaje controversate, trei personaje ce adapostesc secrete teribile...
 
Fragmente:
 
... pentru o clipă suspendată, corpul i se răci aproape instant. Chipul i se înnegrise, iar trăsăturile feţei se schimonoseau într-o transformare teribilă. Se sprijini repede de pat Picioarele aproape că îl abandonaseră.
 
Fără a-şi mai putea simţi tălpile, îşi acceptă paralizia. O stare generală de rău îl cuprinsese în întregime. Nu se simţise niciodată atât de aproape de moarte, aşa cum se simţea acum.
 
Controlându-şi, cu greu, tahicardia şi lipsa de aer, Cristo-ph părea că îmbătrânise în bucăţele de secunde. Două cuvinte îi răsunau, acum, în creierul ce îi imploda, metalic, sub impulsuri electrice şi cutremurătoare. Două cuvinte...

„Expeditor: Helen"

Revenindu-şi instantaneu din negura în care se contopise, se roti către comodă şi, apucând, lejer de marginea poşetei, strecură scrisoarea înapoi, lângă celelalte. Se tolăni, incomod, pe salteaua patului, amortizându-şi trăirile.
 
Vocile umblătoare ce îi zguduiau, neechilibrat, urechile.
 
Sunt puţine momentele în care îţi poţi reveni, cu desăvârşire, din moartea clinică la care eşti, tu însuţi, părtaş. E ca şi cum ai ieşi din trup şi te-ai uita la tine. Din toate unghiurile. Din toate cotloanele finite ale camerei. Fără a putea părăsi incinta.
 
Un blocaj absent de orice urmă de control. Să te priveşti, să te analizezi, şă plângi singur la capul tău. înconjurat fiind de holograme, de fantome, de umbre şi siluete parşive. De minciuni mitice şi ecouri ce nu îţi ţin partea.

Ai vrea să-ţi spui cuvinte, să te cerţi şi să te alini în acelaşi timp, să-ţi reproşezi totul, să-ţi revezi într-o clipă toate faptele şi să îţi lauzi trezirea la viaţă, însă ceva te opreşte.
 
Buzele îţi împietresc subit, iar limba-ţi este înghiţită. Te sufoci treptat, iremediabil, înghiţi aerul intoxicat din jur, fumul gros îţi astupă nările, iar pupilele ţi se dilată sub efectul veninului ce-l porţi, conştient acum, în tine.
 
Crezi că eşti în siguranţă, că eşti păzit din spatele uşilor închise. Atunci când îţi dai seama că nu există, de fapt, nicio uşa.
 
Nicio ieşire. Niciun mit al salvatorului pe care îl poţi strânge la piept...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1489 sec