Desenul alfabetului viu - Mihaela Singer

Desenul alfabetului viu - Mihaela Singer
-6%
Preț: 31,96 RON
34,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 60

DESCRIERE

Desenul alfabetului viu - Mihaela Singer

 
... gândurile l-au purtat pe Aiurilă pe tărâmuri de basm. Gândăcelul şi-a dat seama, târziu, că se înserase, roaznic s-a speriat când a zărit un guşter cu gura mare şi ochii bulbucaţi.

—    Gata, am încurcat-o! a spus Aiurilă. Găsesc, oare, un adăpost sigur, unde să stau peste noapte?

—    Gândăcelule, vino în căsuţa noastră! spuse ăr ăriţa highi. răbeşte-te, până nu te vede guşterul!

Gărgăriţele galbene locuiau în scorbura unui gorun. Gândacul a fost primit cu GENEROZITATE în căsuţa lor. Grijile au dispărut si Aiurilă a adormit liniştit.
 
... ... .
 

... o carte pe care să o ții în mâini și să-ți încânte privirea, și să te ducă, pagină cu pagină, într-un univers necunoscut, în care insecte, păsări, animale sau chipuri umane schițate de incomparabilul Tonitza se transformă în litere și cifre?! Există.

 

Îți poți imagina o poveste scrisă cu delicatețe și prospețime, curgând natural, în care fiecare propoziție începe cu litera alfabetului de lângă ea? Sau, chiar mai mult, că aproape fiecare literă a alfabetului este un pretext pentru copii să descopere și să adopte o anumită valoare general umană?! Există și o ai în față – „Desenul alfabetului viu”.

 

Ceea ce le rămâne copiilor mici de făcut este să se bucure de călătoria aventuroasă a lui Aiurilă înapoi  spre casă, iar copiilor vârstnici – să ghideze pașii micilor desenatori.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0664 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.