Despre actele ratate - Sigmund Freud

Despre actele ratate - Sigmund Freud
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-1123-7
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 160
Format: 13X20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Despre actele ratate - Sigmund Freud

 
Ne întâlnim aici cu o lucrare care face parte din Prelegeri de introducere în psihanaliză, alături de „Visul" şi de „Teoria generală a nevrozelor", şi care descrie psihopatologia vieţii cotidiene. Prelegerile din volumul de faţă au fost prezentate în faţa studenţilor de la Universitatea din Viena între octombrie 1915 şi martie 1916, motiv pentru care: „Nu a fost cu putinţă să păstrăm în timpul prezentării tonul calm şi rece al unui tratat ştiinţific, vorbitorul asumându-şi sarcina de a nu permite ca atenţia auditoriului să scadă în timpul unei prelegeri de aproape două ceasuri", mărturiseşte Freud în Cuvântul-înainte al cărţii sale, ceea ce conferă lucrării un caracter plăcut şi accesibil.
Textul a fost publicat în limba română în: Sigmund Freud, Opere esenţiale, voi. 1, Introducere în psihanaliză, Bucureşti: Trei, 2010.
 
CUPRINS:
 
Notă introductivă  
I.    Introducere   
II.    Actele ratate   
III.    Actele ratate (continuare) 
IV.    Actele ratate (sfârşit)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0671 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.