Despre viata - Alina Telea

Despre viata - Alina Telea
Preț: 37,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8935-56-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 192
Categoria: Parinti - copii

DESCRIERE

Despre viata - Alina Telea

 
Girafa si leul

Foarte departe de lumea noastră a fost odată ca niciodată o savană. Acolo s-a născut într-o dimineaţă o micuţă girafa, veselă şi jucăuşă. Mama ei a numit-o Riki. îi plăcea să alerge cât putea de tare, să ronţăie frunze din copac şi să se joace cu ceilalţi pui de girafa.
 
Intr-o seară liniştită, după ce a alergat mai departe decât de obicei, a văzut în apropiere un lac. Şi atunci şi-a dat seama că i se făcuse sete, aşa că a pornit hotărâtă spre lac să bea puţină apă. însă, în clipa în care şi-a băgat boticul în apă, a observat de partea cealaltă un pui de leu.
 
Ea nu ştia ce animăluţ este, pentru că nu mai văzuse niciodată un leu. Dornică de a-şi face prieteni noi, s-a dus la el:

—Bună, eu sunt Riki! Vrei să ne jucăm puţin înainte să ne cheme mamele noastre la culcare?
 
—Eu sunt Kemi. Şi, da, vreau să ne jucăm!

Şi ce frumos s-au jucat! S-au fugărit, s-au hârjonit, s-au jucat de-a v-aţi ascunselea... însă deja se înnopta, aşa că au hotărât să se întâlnească şi a doua zi lângă lac. Zilele treceau, iar cei doi deveniseră cei mai buni prieteni.
 
Se plimbau, se jucau şi vorbeau foarte mult despre lume.
 
Intr-o seară însă, deja să făcuse întuneric şi ei nu mai terminau cu joaca! Aşa că au întârziat acasă, iar mama lui Riki a căutat-o peste tot şi, negăsind-o, s-a speriat foarte tare. Iar leoaica, mama lui Kemi, l-a găsit pe acesta prima.
 
—Kemi, vino aici, te rog!

—Da, mami, vin. Pa-pa Riki, ne vedem mâine!

—Kemi, ce cauţi tu să te joci cu o girafa?

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Parinti - copii - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0533 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.