Destinele noastre zbuciumate, volumul 2 din seria Aceste patimi zbuciumate - Chloe Gong

Destinele noastre zbuciumate, volumul 2 din seria Aceste patimi zbuciumate - Chloe Gong
-8%
Preț: 60,63 RON
65,90 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786060880769
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 576
Format: 13x20

DESCRIERE

Destinele noastre zbuciumate, volumul 2 din seria Aceste patimi zbuciumate - Chloe Gong

 
Din carte:
 
... Juliette Cai și-a aruncat privirea peste balustradă, mijindu-și ochii spre parterul de la Primul Ecran. Din punctul în care se afla, vedea aproape tot ce se petrecea jos, putând să aleagă și să își fixeze atenția asupra oricărui detaliu minuscul din vâltoarea care fierbea sub lumina aurie a lustrelor.
 
Din păcate, i-ar fi fost mult mai util să se afle ea însăși jos, unde ar fi putut să interacționeze cu negustorul pentru care fusese trimisă acolo în loc să se holbeze la el de sus.
 
Locurile pe care le aveau în această seară fuseseră tot ce putuse Juliette să obțină mai bun, având în vedere că primise misiunea pe ultima sută de metri și nu avusese cum să se descurce mai bine de atât în miezul acelei lumi mondene.
 
— Ai de gând să stai cu mutra asta toată noaptea? Juliette s-a răsucit, făcând ochii mici la verișoara ei. Kathleen Lang o urma îndeaproape, cu buzele contorsionate într-o grimasă, în timp ce în jurul lor mișunau oameni care-și căutau locurile înainte să înceapă filmul.
 
— Da, a mormăit Juliette. Sunt atât de multe lucruri mai bune pe care aș fi putut să le fac acum! Kathleen și-a dat ochii peste cap, apoi i-a făcut semn în față, spre locurile pe care le aveau trecute pe bilete.
 
Cioturile pe care le ținea în mână fuseseră rupte prost, pentru că băiatului în uniformă de la bilete îi fusese împinsă șapca peste ochi atunci când mulțimea năvălise în hol.
 
Abia dacă avusese vreme să-și vină în fire, că și mai multe bilete îi fuseseră vârâte în față, străinii și chinezii bogați deopotrivă strâmbând din nas pentru că se mișca prea încet. În astfel de locuri, lumea se aștepta la servicii mai bune. Biletele erau extrem de scumpe, pentru că se dorea ca Teatrul Mare să ofere o adevărată experiență, cu tavanele lui boltite și balustradele din fier...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0471 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.