Destinul unei vrajitoare - Nicholas Bowling

Destinul unei vrajitoare - Nicholas Bowling
-10%
Preț: 30,60 RON
34,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-006-089-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 448
Format: 13x20

DESCRIERE

Destinul unei vrajitoare - Nicholas Bowling

 
... Alyce stătea în colţul patului ei din hanul Lebăda, holbându-se la pergamentul împăturit şi puţin pătat. Degetele ei atingeau uşor cercul tare şt zgrunţuros de ceară violetă care sigila conţinutul pergamentului Mama ei sigilase acea scrisoare cu mâna el Ce Încerca să ascundă de ea?

-    Încă nu l-ai deschis?

Alyce tresări, scăpă scrisoarea şi se întoarse ca să-l vadă pe Solomon aşteptând la uşa dormitorului ei. Ea îşi încrucişa braţele.

-    Ai fi putut să fii domn şi să baţi la uşă.

-    Uşa era deschisă. Majoritatea doamnelor respectabile îşi încuie dormitoarele.

- Da, ei bine, eu nu sunt o doamnă respectabilă şi tu nu eşti un domn.

-    Pot să intru?

-    Cred că da.

După noaptea alba petrecută în Teatrul Cortina, Alyce şi Solomon intrară în Londra pe furiş, prin ceaţa de dimineaţă, şi se întorseseră ia Lebăda ca o pereche de amanţi vinovaţi. Şi, aşa cum se gândeau, doamna Thomson îi aştepta.

Hangiţa dormise la iei de puţin ca ei; îngrijorându-se până i se făcuse rău, pentru că îşi imaginase tot felul de lucruri îngrozitoare ce i se puteau întâmpla bietei Alyce, rătăcită pe aleile întunecate şi întortocheate ale Londrei, căutând un sac cu faină.
 
Când intrară pe usa doamna Thomson sări de pe un scaun de lângă şemineul din salon şi o îmbrăţişă pe Alyce, strângând-o tare, ca un urs. îi spuseseră măcar jumătate de adevăr: că Solomon o dusese să vadă Teatrul Cortina, că porţile cetăţii se închiseseră şi trebuiră să doarmă in culise.
 
Doamna Thomson o mustrase la un mic dejun cu ouă şi pâine proaspăt coaptă şi făcu o declaraţie dură - Alyce nu avea voie să plece din han până când doamna Thomson nu decidea că era destul de sănătoasă.

Asta se întâmplase în urmă cu mai bine de două săptămâni fi hangiţa tot nu lua în seamă rugăminţile lui Alyce. Era bine hrănită, odihnită - chiar şi părul îi crescuse un pic, chiar dacă era atât de scurt, de roşcat şi de creţ că arăta ca şi cum ar fi purtat un coif ciudat de aramă.
 
In sfârşit, putuse să smulgă câteva fire ca să le adauge la momâie şi, cu păpuşa completă şi ascunsă în patul ei, o senzaţie cunoscută de căldură şi stare de bine o urmări pretutindeni. Aproape că se simţea ca acasă.

Dar tot nu avea voie să iasă în oraş, iar hangiţa o ţinea atât de ocupată cu gătitul, curăţenia şi fabricarea berii că nu ar fi avut timp nici să se furişeze un pic pe-afară dacă ar fi vrut. Părea că uitase de scrisoarea lui Alyce, iar ea se bucura de asta...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0482 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.